Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burda hakikatten Digane ye güvenen var mı? Hakikatten yine bir şans verilecek mi ona? Hoca umarım ilk11 forma vermez.

Direk Şutlanmalı...ama para kaybedebiliriz böylece.

Ben Falcao’ya güvenmektense Diagne’ye güvenmeyi tercih ederim. Bu sene hem onun için hem bizim için büyük rezaletti. Şampiyonlar liginde belhandayı falan oynattık forvette. Diagne en azından sakatlanmıyor 15-20 tane de sallar büyük ihtimal. Fenerin 100 milyonluk forvetinin de 15 golü var. Ve en büyük neden de 13 milyona aldık bu adamı 3-5e satacaksak satmayalım dursun

3.lig topcusunun dün aksamki videosu var mı merak ettim

Edit buldum şimdi golleri cidden çok iyiymis

eric gerets hasta olduğu için emekli olmuştu en son
Adam gibi Adam

4 Santrafor ile çıkan braveheart... Defansif hocalara inat olarak T.D. olmuştur.

DbLG0lRWAAAr4Cm.webp

Kötü bir haber....

Galatasaray'ın gündemindeki Adil Aouchiche Saint Etienne'de!

Yaz transfer dönemi çalışmalarını sürdüren Galatasaray, PSG'den ayrılan genç yıldız adayı Adil Aouchiche'nin peşine düşmüştü. Bir süredir bu transferi bitirmek için uğraş veren sarı-kırmızılılara kötü haber geldi. 18 yaşındaki futbolcu Saint Etienne ile 3 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

1280.webp

SON DAKIKA:

Al Nassr’a kiraladığı Brezilyalı stoper Maicon’un bonservisini de vermek için görüşmeleri sürdüren Galatasaray bu operasyondan beklediği 3 milyon Euro’yu, Kayserisporlu Bernard Mensah’ın transferinde kullanacak.

5e8c993fae298b583fde36e2-740x375.webp

Onyekurunun hızından sonra Babel çöpünü sol tarafta görünce ilk haftada burada küfürler havada ucusacak

Kurbanlık Hollanda dan mi alınır ?

Her yeriniz yem yeşil, boş alan bol... hayvanlar da mutlu gibi

Hollanda'da kuzey bölgelerinde çiftçiler kurbanlık koyun ve dana satıyor. Hatta bayram öncesi gidip kendin seçiyorsun kurbanı ve kurban günü sana tahsis edilen numara ile kurbanı getiriyorlar ve orada bulunan Müslüman bir kasaba vekalet vererek veya kendin kesiyorsun. Normalde babam ile her sene gidip bu şekilde bayram hazırlığı yapıyorduk fakat şimdi İstanbul'dayım ve burada sistem nasıl çalışılıyor daha çözemedim. Fakat Hollanda'da yediğim kuzu etini burada bulamıyorum o kadar fark var tatlarında :money:

Hollanda'da kuzey bölgelerinde çiftçiler kurbanlık koyun ve dana satıyor. Hatta bayram öncesi gidip kendin seçiyorsun kurbanı ve kurban günü sana tahsis edilen numara ile kurbanı getiriyorlar ve orada bulunan Müslüman bir kasaba vekalet vererek veya kendin kesiyorsun. Normalde babam ile her sene gidip bu şekilde bayram hazırlığı yapıyorduk fakat şimdi İstanbul'dayım ve burada sistem nasıl çalışılıyor daha çözemedim. Fakat Hollanda'da yediğim kuzu etini burada bulamıyorum o kadar fark var tatlarında :money:
Hollanda güzel ve liberal ülke ... yeşilliklerini severim Gerçi son zamanlarda yabancılara karşı bir hava oluşuyor ama neyse...

İstanbul mı Amsterdam mı?

Burada hayvanların tamamı damda bakılıyor fenerdeki ayı gibi yani o yüzden sığır eti güzel olsada lastik gibi
Hollanda volkanlari o açıdan daha lezzetleri diye duymustum bende

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt