Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.998
- 21.053
- 2.233
Yerli plani
Kaan
Caner
Emre K. gibi duruyor.
Kaan
Caner
Emre K. gibi duruyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yerli plani
Kaan
Caner
Emre K. gibi duruyor.
totalfootballanalysis.com
Sen hala hapise girmedin miCiddi hayallerim vardı sene başı
Lyon baktı bizim futbola sınırlama geldi. Hemen bir tane kaptı. Seneye Türk takımları Cenk'i almak için sıraya girer. Eminim en kötü 500 bine filan almışlardır. Bizim kerizlere seneye en az 5'e okuturlar.
10 numaraya da BrezilyaliMuslera
Omar - Luyindama - Kaan - Caner
Mendy - Mensah
Emre Kilinc - (transfer) - Trezeguet
Sam Cosgrove
Bu kadroya fitim.
![]()
Sam Cosgrove - Player profile 25/26
Sam Cosgrove, 29, from England ➤ Auckland FC, since 2025 ➤ Centre-Forward ➤ Market value: €500k ➤ * 02/12/1996 in Beverley, Englandwww.transfermarkt.com
23 yasinda ingiliz forveti 1.92 boyunda. Sorloth gibi patlama ihtimali yuksek, eger yaparsa minumum 15m eurodan tekrardan PL yada championshipe satarsin.
![]()
Sam Cosgrove 2019/20 - scout report
This season, Aberdeen have had a very fruitful campaign in the Scottish Premiership. Derek McInnes has guided his side up to fourth in the table and pushingtotalfootballanalysis.com
2.lincoln dönemi güzel olurdu10 numaraya da Brezilyali
2.lincoln dönemi güzel olurdu
![]()
Lincoln - Oyuncu profili 26/27
Lincoln, 27, Brezilya ➤ Bursaspor, 2026'den beri ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: 3.50 mil. € ➤ * 7 Kas 1998, Porto Alegre, Brezilyawww.transfermarkt.com.tr
10 numaraya da Brezilyali
Bilmiyorum, en son ne zaman izledigimi hatirlamiyorum![]()
Oumar Niasse - Player profile
Oumar Niasse ➤ former footballer from Senegal ➤ Centre-Forward ➤ last club: Macclesfield FC ➤ * 18/04/1990 in Dakar, Senegalwww.transfermarkt.com
Yedek icin Niasse gayet uygun olur
6 ya fofana 8 e mensah 10 a teixeira ah ulan parası batsın