Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mensah'ı severim özellikle ikinci yarıda güzel top oynadı, bonservis konusunda üzmeyecek ise gelmesini de isterim,
I Have A Dream

4-2-3-1... Iki DMC Tandemi ise:

324321-1576511656.webp
182618-1448024950.webp

#BakayokoMensahAŞ

Kral oğlu kral haklisin her zaman ki gibi ama ilk 11 8 yabancı cikabiliyoruz ben Musleraninda en azindan ekim kasım gibi sahaya ineceğini düşünüyorum kimi kesecegiz ligde ?
Emre Akbaba ve Emre Kılınç her halükarda seneye ilk 11 oynayacağını düşünüyorum beğensek de beğenmesek de 3. isim eğer transfer yapabilirsek Kaan'dır Caner'dir birisi olacak eğer transfer yapamaz isek Ömer olacak yani

_____Mendy_Mensah_Nakamba
_______Treze___Falcao__EmreK.

#BrazzersTR

@Enes Dalmış
Seni mi kıracağım.. Nakamba boş kağıda imzasını attı. Çocukluğundan beri Galatasaray'lı mış.
Bakayoko dan daha realist bir yaklaşım ayrıca :D

Elbette vardir, ama Nordsjaelland gibi gidip Vasco dan 2,5m euroya alacaksin. Oyuncu parladigi zaman 10m euro baymiyacaksin, yada Ajax gibi cok paran olacak.

Bizim Emre denen ''scout '' butun sene napiyor gercekten merak ediyorum.
Gerekirse 10 milyon verip Brezilya'dan alacaksin ama ozel hayatini filan didik didik arastiracaksin. Shaktar gibi olmaliyiz

Gerçek dünyaya dönelim.

Bonservissiz, yıllarca Fransa da oynamış 23 yaşındaki lusamba dururken orta saha 26 yasında türkiye liginde bile doğru durust başarıya sahip olmayan ve üzerine bonservis istenen arayışlara girmek düpe düz ahmaklıktır.

Gerçek dünyaya dönelim.

Bonservissiz, yıllarca Fransa da oynamış 23 yaşındaki lusamba dururken orta saha 26 yasında türkiye liginde bile doğru durust başarıya sahip olmayan ve üzerine bonservis istenen arayışlara girmek düpe düz ahmaklıktır.

gurrpegi lusamba demisti

Aston Villa keşke Küme ye düşse de:

Nakamba
Trezeguet
Samatta

Paketi yapsak. Grup Indirimi olur belki.
Mustafa Cengiz, Ünal Aysal (Atl. Madrid) gibi uçağına binse üçünüde alıp getirse.

JS87568562.webp

Son düzenleme:
Maicon'dan gelen parayı Mensah'a gömeceğiz gibi görünüyor orasını anladık da, 6 numara için free Mendy varken neden düşünülmez akıl alır gibi değil.

Izledin mi hic?
Istatistikleri ic acici degil.
Benim istedigim Shaktar formulu. Gerekirse 8 - 12 arasi vereceksin ama degecek.

gurrpegi lusamba demisti
Bu transfer döneminde hem yönetimi hem hocayı hemde scout ekibini tartacağım. Hadi diğer yıllar s.ligi dedik elek ederler dedik gittik bonservisi olmayan babellere, jimmylere, falcaolara kıçımızı verdik bu sene o kadar potansiyeli içinden hala ayni mantık işleyip menajer önerileri transfer edilirse 2. bir A.A.K olarak forumda gezeceğim

Hasan
Türkiye Bayrağı
@hsnyldrm1979

·
4d

"Türk kulüp yetkilileriyle görüştükten sonra... •Al-Nasr Yönetimi, Galatasaray'ın daha önce 3.5m € istediği Maicon'un bonservisini satın almak için 3m €'ya anlaşabilir. •Al-Nasr yönetimi, oyuncunun bonservisinin satın alınması konusunda Türk kulübünün son kararını bekliyor."
Tweeti Alıntıla

SW6U-qrI_normal.jpg

منبر العالمي

@1955Mnbr
· 1 sa

🖇

|| بعد الاجتماع مع مسؤولين النادي التركي .. — إدارة #العالمي تستطيع الاتفاق على مبلغ 3 مليون يورو لشراء عقد البرازيلي مايكون بيريرا ، حيث ان المبلغ السابق من قبل النادي التركي 3,5 مليون يورو .. • إدارة #النصر تنتظر الموقف الاخير للنادي التركي بشأن شراء العقد

Beyaz koyu onay işareti

.

Gerçek dünyaya dönelim.

Bu Lusamba

1. Niye kulüpsüz kaldı..Nice istemedi mi?
2. Hangi kulüpler ilgileniyor bu arkadaş ile?
3. Ne kadar iyi bir oyuncu ?

Tipi iyi, ordan kazanıyor. Umarım saçları yine uzatır

gettyimages-1170050325-2048x2048.webp

Bunu sanki bize yedirmezler gibi geliyor bana ama....biz yüksek yıllık ile tavlayabiliriz. FREE Agent olması avantajlı. Bir çok kulüp "Alo Lusamba" diyeceklerdir Tel.'de.

Mevcut GS DCM Transfer Adayları:

- Mensah
- Mendy
- Nakamba
- Bakayoko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt