Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.140
- 20.036
- 3.313
I Have A DreamMensah'ı severim özellikle ikinci yarıda güzel top oynadı, bonservis konusunda üzmeyecek ise gelmesini de isterim,
4-2-3-1... Iki DMC Tandemi ise:
#BakayokoMensahAŞ
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
I Have A DreamMensah'ı severim özellikle ikinci yarıda güzel top oynadı, bonservis konusunda üzmeyecek ise gelmesini de isterim,
Emre Akbaba ve Emre Kılınç her halükarda seneye ilk 11 oynayacağını düşünüyorum beğensek de beğenmesek de 3. isim eğer transfer yapabilirsek Kaan'dır Caner'dir birisi olacak eğer transfer yapamaz isek Ömer olacak yaniKral oğlu kral haklisin her zaman ki gibi ama ilk 11 8 yabancı cikabiliyoruz ben Musleraninda en azindan ekim kasım gibi sahaya ineceğini düşünüyorum kimi kesecegiz ligde ?
Bakayoko'dan ziyade Nakamba'yı isterim ben reis Aston Küme düşerseI Have A Dream
4-2-3-1... Iki DMC Tandemi ise:
Ekli dosyayı görüntüle 86245Ekli dosyayı görüntüle 86246

Sanirim Chelsea aldi19 yasında portekizli verelim. Manchester altyapısından yetişme futbol oynama aşkı olan, as oynamak istediği için sözleşme yenilemeyi reddetmiş sözleşmesiz oyuncu.
Angel Gomes
Gerekirse 10 milyon verip Brezilya'dan alacaksin ama ozel hayatini filan didik didik arastiracaksin. Shaktar gibi olmaliyizElbette vardir, ama Nordsjaelland gibi gidip Vasco dan 2,5m euroya alacaksin. Oyuncu parladigi zaman 10m euro baymiyacaksin, yada Ajax gibi cok paran olacak.
Bizim Emre denen ''scout '' butun sene napiyor gercekten merak ediyorum.
Gerçek dünyaya dönelim.
Bonservissiz, yıllarca Fransa da oynamış 23 yaşındaki lusamba dururken orta saha 26 yasında türkiye liginde bile doğru durust başarıya sahip olmayan ve üzerine bonservis istenen arayışlara girmek düpe düz ahmaklıktır.
Maicon'dan gelen parayı Mensah'a gömeceğiz gibi görünüyor.
6 numara için free Mendy varken neden düşünülmez akıl alır gibi değil.
Heis normalde kendi resmini kullanırsın, Avatar seçiminin de. Karizma olunca 10 numara oluyor.
Bu transfer döneminde hem yönetimi hem hocayı hemde scout ekibini tartacağım. Hadi diğer yıllar s.ligi dedik elek ederler dedik gittik bonservisi olmayan babellere, jimmylere, falcaolara kıçımızı verdik bu sene o kadar potansiyeli içinden hala ayni mantık işleyip menajer önerileri transfer edilirse 2. bir A.A.K olarak forumda gezeceğimgurrpegi lusamba demisti

Bu LusambaGerçek dünyaya dönelim.
Bonservissiz, yıllarca Fransa da oynamış 23 yaşındaki lusamba dururken orta saha 26 yasında türkiye liginde bile doğru durust başarıya sahip olmayan ve üzerine bonservis istenen arayışlara girmek düpe düz ahmaklıktır.
Free Oyuncu da paraları nasıl indiregandi yapacaksın?Maicon'dan gelen parayı Mensah'a gömeceğiz gibi görünüyor orasını anladık da, 6 numara için free Mendy varken neden düşünülmez akıl alır gibi değil.