Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İkisi aynı anda oynamaz. Semih bile oynamaz muhtemelen.
Bence geri gelmesin, cunku alacagi para muhtemelen 1 milyon euro falan olur boyle bir kazma icin haram bu para. Bilsem yillik 300.000 Dolara oynayacagini belki yedekte dursun derdim.

Bence geri gelmesin, cunku alacagi para muhtemelen 1 milyon euro falan olur boyle bir kazma icin haram bu para. Bilsem yillik 300.000 Dolara oynayacagini belki yedekte dursun derdim.
Emin ve ışık kaan varken ahmet dahil gelecek herhangi türk gereksiz olur. Varsa alt liglerde parlayan genç yedek için alınır o kadar.

öne düzgün adam alalım da arkayı çok önemsemiyorum. bir de yabancı kaleci önemli
Beto: Muslera'yla tanışıyorum. Onu çok seviyorum. Muslera'yla sakatlıktan sonra konuştum. Çok üzüldüm ve çok güçlü bir şekilde dönmesini istiyorum. Çok büyük bir kaleci. Her zaman büyük oyuncularla oynamak isterim.Sözleşmem bu ay bitiyor ancak bu ayın sonuna kadar bekleyeceğim" H.O

Beto: Muslera'yla tanışıyorum. Onu çok seviyorum. Muslera'yla sakatlıktan sonra konuştum. Çok üzüldüm ve çok güçlü bir şekilde dönmesini istiyorum. Çok büyük bir kaleci. Her zaman büyük oyuncularla oynamak isterim.Sözleşmem bu ay bitiyor ancak bu ayın sonuna kadar bekleyeceğim" H.O

Trabzon ve Fbye karşı yediği goller düşündürüyor açıkçası

Emin ve ışık kaan varken ahmet dahil gelecek herhangi türk gereksiz olur. Varsa alt liglerde parlayan genç yedek için alınır o kadar.
Bende oyle dusunuyorum zaten seneye Avrupa'da olmayacagiz galiba o yuzden denenmis ve yetersiz bilinen oyunculari geri almakta bir mantik gormuyorum. Hani alacaklari parayi da az cok biliyoruz. Gerek yok.

Trezeguet tam aradigimiz adam hem acik alanda hem dar alanda etkili bilekleri yumusak emre kilinc sadece acik alanda etkili topa iyi vuruyor ikiside hizli ve ozellikleri birbirini tamamliyor iki tane fisek gibi kanatla arkalarinda omar ve mecburen olursa canerle iyi kanat ataklari izleriz falcao arkasi genc saglam forvet ve ortaya saglam iki adamla ligin tozunu net atariz ama o saglam iki orta sahayi bulmak zor

.

Ekli dosyalar

• 0x0-arda-gazeteciye-saldirirken-burak-yilmaz-ve-caner-1496736427290.webp
    0x0-arda-gazeteciye-saldirirken-burak-yilmaz-ve-caner-1496736427290.webp
    97,7 KB · Görüntüleme: 90
Trezeguet tam aradigimiz adam hem acik alanda hem dar alanda etkili bilekleri yumusak emre kilinc sadece acik alanda etkili topa iyi vuruyor ikiside hizli ve ozellikleri birbirini tamamliyor iki tane fisek gibi kanatla arkalarinda omar ve mecburen olursa canerle iyi kanat ataklari izleriz falcao arkasi genc saglam forvet ve ortaya saglam iki adamla ligin tozunu net atariz ama o saglam iki orta sahayi bulmak zor
Kiralık kiralık nereye kadar seneye şampiyon olursak sonraki sene ş.ligine giderken yeniden kadro mu kuracağız bunun sonu yok.
Çare ucuz potansiyelli veletler bulmak.

Örnekte bırakayım:
Lucas Rodriguez

Maliyeti trezeguet'in 4'te biri olur. 2.5 maaş 1 milyonda kiralama en az 3.5'a patlar bize trezeguet transferi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt