Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Semih'e hayır demem.
16414.jpg

ulan caner ve arda yetmedi simdi emrec ve semihe mi geldik yuh ya

elaleme rezil olacagiz

ligi 7.bitirip bu kadar boktan topcu transferi yapan kulüp yoktur

Fatih hocanin elinde kalkan sampiyonluk kupasi kadar guzel degilsin tatli kiz..

lemina ve falcaoya güvenip yola çıkarsak sıçarız resmen
Lemina ve Falcao kalacaksa kalsınlar ama bunların alternatiflerini muhakkak en az onlar kadar iş yapanlardan seçmek lazım. Sturridge-Sörloth gibi düşünmek lazım. Sturridge bir şey yapamasa da Sörloth farkını yarattı. Andone saçma sapan sakatlandı tıpkı Falcao gibi ve striker da değildi. İleriye koyduğumuz adamın golcü olması lazım. Lemina ve Falcao sakatlanmazsa zaten her türlü fark yaratıyorlar bunu gördük ama o kadar sık sakatlandılar ki gerideki adamlar onlar kadar kaliteli olmayınca sıkıntı oluyor. He Avrupa'ya gidemezsek kim güvenip bize gelmek ister orası da muamma. Yine Dursun'un Tudorlu sezonu gibi şampiyon olmak için bütün kasayı gömmeye gerek yok. Avrupa Ligi'ne gidebilirsek en azından bir Avrupa planı kurabiliriz. Bu da gelecek futbolculara da bir amaç ve vizyon verecektir. Sadece paramıza gelmesin gelecek futbolcular.

En son avatarimi caps olarak cevap attiginda onu demistin de aklima geldi.

demiş olabilirim canım. Semihi istemenden çok daha mantıklı bir yorumdu o. Falkaonun çok meraklısı da değildim ben ismi ilk çıktığında samatta gelsin daha iyi demiştim. aynısı semih için de geçerli. yedekte ahmet çalık veya semih oturacağına genç stoperimiz otursun. mecbur kalınca gençlere sarılmamak lazım. şuuru mabada indirdiğini görüyorum. iyi değil

Yapacak yorum bulamadim.iyi geceler babyler

demiş olabilirim canım. Semihi istemenden çok daha mantıklı bir yorumdu o. Falkaonun çok meraklısı da değildim ben ismi ilk çıktığında samatta gelsin daha iyi demiştim. aynısı semih için de geçerli. yedekte ahmet çalık veya semih oturacağına genç stoperimiz otursun. mecbur kalınca gençlere sarılmamak lazım. şuuru mabada indirdiğini görüyorum. iyi değil
avatari attin diye birden aklima geldi. Ne suur falan giristin hemen. Sanki ben sana ilk alinti yaptim.

Caneri bile kabul ederim ama hiçbir vasfı olmayan Semih hala niye gündeme geliyor anlamıyorum. Adam savunmayı kevgire çeviriyor oynadığı maçlarda
emin bayram yok sanki
ahmetten bile kurtulmamisken semih diyorlar ki alt yapidaki isik kaan midir nedir o eleman semihten kötü olamaz
30 yasina geldi ama hala stoper olamadi semih

Bugün 2-3 kişi irfancan gs imali şeyler yazdı bakalım ligler bitince bir şeyler olabilir.

Genç stoper Semih,
Müthiş sol ayaklı Emre,
Barça'nın 7 numarası Arda ile şampiyonluk yakın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt