Muhittin Tomruk
Sarı Üye
- 2 Eylül 2019
- 412
- 190
- 272
Kaynagınız nedir uydurma gibi geldiLeventin yerine Riera olacak sanirim. Diğerleri de Selçuk ve Hakan Balta
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaynagınız nedir uydurma gibi geldiLeventin yerine Riera olacak sanirim. Diğerleri de Selçuk ve Hakan Balta
selçuk kesin gibi zaten.Kaynagınız nedir uydurma gibi geldi
Tesekkür ederım size güvenebilirmiyimselçuk kesin gibi zaten.
baltayı dün sporxte okudum.
riera hem tahmin hem de twitterda bir sayfa atmış tweet

kral ben bile kendime güvenmiyorum ama yine de sen bilirsinTesekkür ederım size güvenebilirmiyim
Kral gibi laflar etmeyelim hepimiz aynı aciz bi kuluzkral ben bile kendime güvenmiyorum ama yine de sen bilirsin
Tamamdır abi.Kral gibi laflar etmeyelim hepimiz aynı aciz bi kuluz
bana Muhuttin agabey diye hitap edersen sevinirim
yaşın genc daha yigit bir oglana benziyorsun
Mekanı cennet olsun imanlı bir bireymiydiTamamdır abi.
Babamin amcasinin ismi Muhittin idi, 10 sene önce vefat etti. Isminin yeri ayridir ben de.
Arda
Caner
Kerem Akturkoglu
Sinan Gumus
Mensah
Ogulcan Caglayan
Yurt disi icin yazilan bir isim yok
hangileriSA
Transferler Kampa Yetişecek
TERIM ADAM EDER.seri lemina mensah akbaba dörtlüsüyle orta saha rotasyonunu ömer bayram ve taylan tamamlayacaksa yeni sezona girmeyelim bence
insanlarin akliyla alay etmesinler
ne leminasi serisi mensahi yav --> kayseride gördügü kirmizi kartlar ve sari kartlar mental olarak zayif bir oyuncu oldugunu gösteriyor.
SA
Transferler Kampa Yetişecek
Hepsi.hangileri
Tesekkurler size inanasım gelmedıHepsi.
Terim #AA ve Başkana talimat vermiş
"Transferleri 1. Kampa yetiştirin. Hersene AS Transferler geç geliyor ve takıma uyumları geçikiyor. Takım oyunu full kadro ile yapılır Abdurrahim, Cengiz Başkanım - keza taktik antrenmanlar. Bu sene bir farklılık yapalım."
dabbe 3 bir cin vakasiAltima isitecek korku filmi var mi?yine kaslarim gerildi.rahatlarim belki korkarsam![]()