- 1 Ocak 2011
- 15.445
- 10.461
- 1.838
Sana ozel soylemedim Selcugu istemeyenlere, Rieara gelsin deseler kosarak kabul eder .Riearanin Selcuktan iyi olacagi kanisina nasil variyorlar onu anlamiyorum mantiklica anlatirsa bende anlayabilirim en azindan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana ozel soylemedim Selcugu istemeyenlere, Rieara gelsin deseler kosarak kabul eder .Riearanin Selcuktan iyi olacagi kanisina nasil variyorlar onu anlamiyorum mantiklica anlatirsa bende anlayabilirim en azindan
Fizik ve devamlilik konusunda eksikleri var ama hizi ve dribblingleriyle orta sahada fark yaratir. Kapanan savunmaya karsi tehdit olusturacak sutlari yok ama hizi ve dribblingleri ile kilidi acabilir. Ozellikle 2. bolgeden 3. bolgeye tasiyacagi toplar ile takima faydali olur.Kötü bir oyuncu değil ama bizim olmamız gereken seviyede bir oyuncu da değil. Kapanan savunmaya karşı tehdit olacak bir özelliği yok. Fizik olarak da çok iyi bir oyuncu değil. Tam anlamıyla vasat bir oyuncu bana kalırsa.
Tam tersi kapanan savunmaya karşı etkili bu adam driblingleri ileKötü bir oyuncu değil ama bizim olmamız gereken seviyede bir oyuncu da değil. Kapanan savunmaya karşı tehdit olacak bir özelliği yok. Fizik olarak da çok iyi bir oyuncu değil. Tam anlamıyla vasat bir oyuncu bana kalırsa.
Galatasaray’da, Jean-Ricner Bellegarde transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Strasbourg takımı genç oyuncu için 6 M € bedel bonservis bedeli istedi. Galatasaray’ın teklif ettiği rakam 3.5 M €. Pazarlıklar sıkı bir şekilde devam ediyor. Fatih Terim transferi çok istiyor.@ergazeteci:Galatasaray’da, Jean-Ricner Bellegarde transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Strasbourg takımı genç oyuncu için 6 M € bedel bonservis bedeli istedi. Galatasaray’ın teklif ettiği rakam 3.5 M €. Pazarlıklar sıkı bir şekilde devam ediyor. Fatih Terim transferi çok istiyor.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sözlesmesi bitenleri ugurla gitsinBelli ki elimizdeki yabancıları satmadan yabancı oyuncu transfer etmeyeceğiz, ki elimizdeki yabancıları satmak zaten asıl problem
selamın aleykumsözlesmesi bitenleri ugurla gitsin
sonra cagir menajerleri "su adama getirdigin teklifin %10unu sana ödeyecegiz" dersin olur biter
10 gün icinde hepsini gönderirsin
as reisselamın aleykum
gelişme var mı karadeniz fırtınası
Bu adamı alacağız gibime geliyor nedense@ergazeteci:Galatasaray’da, Jean-Ricner Bellegarde transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Strasbourg takımı genç oyuncu için 6 M € bedel bonservis bedeli istedi. Galatasaray’ın teklif ettiği rakam 3.5 M €. Pazarlıklar sıkı bir şekilde devam ediyor. Fatih Terim transferi çok istiyor.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ya bi git heleas reis
hüsoyu pataklamamislar herhalde
avni aker stadi yikilmasaydi keske eglence cikardi
bu zurnazonlulari anlamak mümkün degil
hepsi fbden cok GALATASARAYdan nefret ediyor

gecen hafta yazdigim sinavi gecmisim reisya bi git hele![]()