Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudor, Selçuk ve Sabri gibi biri futbolu bırakmış, diğeri yeteneksizliği ile tüm futbol camiasını Galatasaray gibi bir kulübe güldüren iki ismi kesip atmıştı kimse yapamazken. Aldırdığı oyuncuların senelerdir ekmeğini yiyenler var. Benim adayım LASK Linz TD 'ü Dominik Thalhammer ama öyle bir durumda bile medyadaki arkadaşları ve ultrasucukçularla başını yerler adamın yine kendisi gelir 80 yaşında olsa bile. Yapmadığı şey değil, Lucescu ve Tudor un gönderilme şekillerini hatırlayın. Hele Tudor güya derbi kazanamıyor diye liderin 1 puan gerisindeyken gayet iyi top oynatırken ağlata ağlata gönderildi. Fatih hoca geldi 1 tane derbi kazanamadı kaç maçta.

Galatasaray, sezon sonunda 24Erzincanspor ile sözleşmesi bitecek Kerem Aktürkoğlu ile anlaşma sağladı. Sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri A Spor muhabiri Emre Kaplan açıkladı. Kaplan, "Beşiktaş'ın ve Fenerbahçe'nin de talip olduğu Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray ile 4 yıllık anlaşma sağladı. 21 yaşındaki futbolcuya sarı-kırmızılılar sırasıyla 700, 750, 800 ve 850 bin TL ödeyecek" ifadelerini kullandı.

Topçu olmak vardı anasını satayım. Tek vasfı topa vurmak olan adamların aldıkları paralara bak.

lille'de türklere iyi sardı bu aralar

yusuf zeki ve burak aynı anda 3 türk sahada olacak muhtemelen

Bukari reis haftanın oyuncusu filan seçilmiş kendi liginde

IMG-20200624-WA0023-1.jpg

Baktım bu ödülü aldığı zaman çıktığı 3 maçta 3 gol 2 asist yapmış sanırım Slovakya liginin Play-Out gibi bir organizasyonu sanırım bu maçlar

Ayrıca normal ligde bir maçta 3 gol 2 asist yapmış zaten sezon istatistikleri de fena 30 maç 11 gol 15 asist

Avrupaya gidiyormuyuz siz onu söyleyin?

Yoksa vallah BJK , FB gibi olcaz, Para yok Para...

3 yerli oynatmak isteyenler lille kulübünün kadrosunda olan türk oyunculara baksin.

zeki-yusuf-burak üc tane yetenekli türk oynatacaklar

bizim kulüpler kimleri oynatacak peki?

Burak gitsin tabi Avrupa'da oynamak onun da hakkı hele ki bu yaştan sonra mükemmel olur

Teknik direktör pozisyonundaki elemana güvenmiyorum, İnşallah antremanda falan kovulup Tudor gibi isimler getirilir. Tudor, Selçuk ve Sabri gibi biri futbolu bırakmış, diğeri yeteneksizliği ile tüm futbol camiasını Galatasaray gibi bir kulübe güldüren iki ismi kesip atmıştı kimse yapamazken. Aldırdığı oyuncuların senelerdir ekmeğini yiyenler var. Benim adayım LASK Linz TD 'ü Dominik Thalhammer ama öyle bir durumda bile medyadaki arkadaşları ve ultrasucukçularla başını yerler adamın yine kendisi gelir 80 yaşında olsa bile. Yapmadığı şey değil, Lucescu ve Tudor un gönderilme şekillerini hatırlayın. Hele Tudor güya derbi kazanamıyor diye liderin 1 puan gerisindeyken gayet iyi top oynatırken ağlata ağlata gönderildi. Kendi geldi 1 tane derbi kazanamadı kaç maçta. Evet sevmiyorum, sevmekte istemiyorum. Fikri hür vicdanı hür Galatasaraylıların içi rahat.

Fikrinle alakalı birşey söyleyemem lakin aynı sene Trabzon ve Beşiktaş’ı yenip şampiyon olduk. Derbi konusunda biraz yanıldın sanki.

LEMINA gibi bir hiyardan medet umacagimiza orta sahaya bedelsiz olarak JEFF HENDRICK'i katalim. En azindan mücadele eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt