Mert Aslan
Ulubatlı Souness
- 31 Mart 2012
- 31.168
- 6.379
- 1.633
Millwall dururken Leedsli olan da ne bilim...We are leeds![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Millwall dururken Leedsli olan da ne bilim...We are leeds![]()
Ben avrupanın en buyuk takimlarindan biri olan Galatasarayi tutuyorum zaten,ikinci ve dusman bi takimi neden tutayim?goy goy maksat
Niye mi soruyorsun ?Bizim kulubun her sene transferde gec kalmasini anlayamıyorum. Gidecekler alinacaklar belirle devam et. Cumartesi anlastiklarini acikla. Simdi yok bayram yok kamp yok 2. Kamp eleme derken son gune kalacaz yine
Çocuklar sabah gece çalışıyor. Yakında müspet gelişmeler olabilir. Takipte kalınızAs Arif. Oyuncu listesi ifşa oldu mu?![]()
- Fransa Altyapı / Fransız (Haiti origin)@ergazeteci:Galatasaray’da, Jean-Ricner Bellegarde transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Strasbourg takımı genç oyuncu için 6 M € bedel bonservis bedeli istedi. Galatasaray’ın teklif ettiği rakam 3.5 M €. Pazarlıklar sıkı bir şekilde devam ediyor. Fatih Terim transferi çok istiyor.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
- Fransa Altyapı / Fransız (Haiti origin)
- 22 Yaşında
- Merkez Orta Saha (10 maç DMC, 10 maç CM oynamış)
- 6,5 / 8 Numara gibi Box2Box, lakin Assist/Gol sayısı düşük (1/1) daha defansif bir eleman.
Olumlu bakıyorum bu transfere.
Baya hızlı bir eleman...Chelsea daki Ramires'e benziyor - keza fiziği de öyle
arifim herkesi getirdin yine masaLlahMensah - Bellegarde Tandemi Loading .....
Yanlız gözümüz en azından biraz Hız, çeviklik ve dikine oyun görür merkez orta saha da.
Türkiye tatil vakti geldi.Euro 8 liraya geldi gelecek kulüpler fena patlayacak
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Raporumu gereken kişilere gönderdim zaten.Sen ok veriyosan bu transfer bir an önce sonuçlanmalı
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
- Fransa Altyapı / Fransız (Haiti origin)
- 22 Yaşında
- Merkez Orta Saha (10 maç DMC, 10 maç CM oynamış)
- 6,5 / 8 Numara gibi Box2Box, lakin Assist/Gol sayısı düşük (1/1) daha defansif bir eleman.
Olumlu bakıyorum bu transfere.
Baya hızlı bir eleman...Chelsea daki Ramires'e benziyor - keza fiziği de öyle
mutlaka ama mutlaka elmander tarzı şükür hakan tarzı forvette pres yapacak forvet isterdi
hallahallaWe are leeds![]()