Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Millwall dururken Leedsli olan da ne bilim...

images (3).jpeg

@didierovski: ÖZEL HABER!

Jesus Jimenez ile ilgileniyoruz. 12 gol 8 asistlik katkısı dikkat çekiyor, 1 yıllık sözleşmesi kaldı. Maliyeti, katkısı ile tam bir scout transferi.. Hayırlısı olsun.

İlk kez bizden duydunuz...

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

@ergazeteci: Galatasaray’da, Jean-Ricner Bellegarde transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Strasbourg takımı genç oyuncu için 6 M € bedel bonservis bedeli istedi. Galatasaray’ın teklif ettiği rakam 3.5 M €. Pazarlıklar sıkı bir şekilde devam ediyor. Fatih Terim transferi çok istiyor.

- Fransa Altyapı / Fransız (Haiti origin)
- 22 Yaşında
- Merkez Orta Saha (10 maç DMC, 10 maç CM oynamış)
- 6,5 / 8 Numara gibi Box2Box, lakin Assist/Gol sayısı düşük (1/1) daha defansif bir eleman.

Olumlu bakıyorum bu transfere.

Baya hızlı bir eleman...Chelsea daki Ramires'e benziyor - keza fiziği de öyle

Mensah - Bellegarde Tandemi Loading .....

Yanlız gözümüz en azından biraz Hız, çeviklik ve dikine oyun görür merkez orta saha da.

- 22 Yaşında
- 6,5 / 8 Numara gibi Box2Box, lakin Assist/Gol sayısı düşük (1/1) daha defansif bir eleman.

Sen ok veriyosan bu transfer bir an önce sonuçlanmalı

20 sene önceki fatih terim olsa herşeyden önce bana 2 tane zımba gibi koşan basan top çalan ortasaha bulun der sonrada mutlaka ama mutlaka elmander tarzı şükür hakan tarzı forvette pres yapacak forvet isterdi

- 22 Yaşında

Topla dikine çok rahat gidiyor adam orta saha değil sanki kanat oyuncusu gibi driblingleri

Aslında Mensah gibi Bellegarde gibi merkezde top taşıyabilen dribling yeteneği olan oyunculara yönelmemiz çok iyi, imkan varsa ikisini birden isterim takıma sağlı sollu durdurulması çok zor olurdu bu ikiliyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt