- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Dogruysa du aktürkoglu bizde en fazla 850k tl alacak. Yani 107k euro
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eleman diyen benim buyur? Kulübün elemanı değil mi? Yoksa zannettiği gibi sahibi mi? Sen buna cevap ver. Sevmiyoruz diye Fenerli mi oluyormuşuz? Tam antu kafası, asıl orda farklı düşüncelere tahammül denen bir şey yok. Bütün at gözlüklü fenerlileri bir araya toplamışlar burada mı öyle olsun? Birini öyle kafana göre rakip takımlı olmayla itham edemezsin, tüm mesajlarım ortada, kendimden eminim, raporluyorum seni.Burada bir eleman kaç gündür hocaya eleman diyip ne güzel antrenmandı kovuldu falan diyor o kadar raporlamaya rağmen adminler uyuyor. Bu takımın efsanesine bunları demek serbestse biz de ona göre kelimelerimizi değiştirelim yazarken. Galatasaray taraftarına en büyük sevinçlerini yaşatmış bir kişiye bu lafları söylemek serbestse buranın adını antucimbom yapalım kardeş forum oluruz.
Var öyle kanı bozuklar rdash, dert etmeye gerek yok.Burada bir eleman kaç gündür hocaya eleman diyip ne güzel antrenmandı kovuldu falan diyor o kadar raporlamaya rağmen adminler uyuyor. Bu takımın efsanesine bunları demek serbestse biz de ona göre kelimelerimizi değiştirelim yazarken. Galatasaray taraftarına en büyük sevinçlerini yaşatmış bir kişiye bu lafları söylemek serbestse buranın adını antucimbom yapalım kardeş forum oluruz.
Kulübün elemanıymışEleman diyen benim buyur? Kulübün elemanı değil mi? Yoksa zannettiği gibi sahibi mi? Sen buna cevap ver. Sevmiyoruz diye Fenerli mi oluyormuşuz? Tam antu kafası, asıl orda farklı düşüncelere tahammül denen bir şey yok. Bütün at gözlüklü fenerlileri bir araya toplamışlar burada mı öyle olsun? Birini öyle kafana göre rakip takımlı olmayla itham edemezsin, tüm mesajlarım ortada, kendimden eminim, raporluyorum seni.
Merak ediyorum, 2.ligden futbolcu araştırıp alan Fransız kulüpleri bunu neden almamış, acaba biz mi gözümüzde çok büyütüyoruz alt yapıyı ya da bunu. Hiç beğenmediğimiz Yunus bile Anderlecht kapısından menajeri yüzünden döndü, Fortuna Sittard nedir yahu. Hani istese direkt fenere de gidebilirdi yasal engel yokkiÖZEL HABER: Acun Ilıcalı'nın satın aldığı Hollanda'nın Fortuna Sittard takımı, Mustafa Kapı ile prensip anlaşmasına vardı. Fortuna Sittard, Galatasaray'a 300 bin TL yetiştirme bedeli ödeyecek.
Merak ediyorum, 2.ligden futbolcu araştırıp alan Fransız kulüpleri bunu neden almamış, acaba biz mi gözümüzde çok büyütüyoruz alt yapıyı ya da bunu. Hiç beğenmediğimiz Yunus bile Anderlecht kapısından menajeri yüzünden döndü, Fortuna Sittard nedir yahu. Hani istese direkt fenere de gidebilirdi yasal engel yokki
Kaan Ayhan'ın babası Erol Ayhan: ''Kaan Türkiye'ye sıcak bakıyor, henüz resmi bir teklif yok. Fortuna Düsseldorf ligden düşmeseydi çıkış maddesi 4.5 milyon Euro idi. Ancak düştükleri için 2.5 milyon Euro olacak.''
Para olsa çoktan ne 2.5 , 3 verir alırdık biz. Ama Malesef Sattığın Kadar Alabilirsin Kelepçesi Takılı. Ve satıcak oyuncun tek tük onlarda bonservisimi ver gideyim diyor.Bizim takımlar bu adama nasıl atlamıyorlar anlamıyorum. Anında kapılması gerekir.