Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dogruysa du aktürkoglu bizde en fazla 850k tl alacak. Yani 107k euro

Burada bir eleman kaç gündür hocaya eleman diyip ne güzel antrenmandı kovuldu falan diyor o kadar raporlamaya rağmen adminler uyuyor. Bu takımın efsanesine bunları demek serbestse biz de ona göre kelimelerimizi değiştirelim yazarken. Galatasaray taraftarına en büyük sevinçlerini yaşatmış bir kişiye bu lafları söylemek serbestse buranın adını antucimbom yapalım kardeş forum oluruz.
Eleman diyen benim buyur? Kulübün elemanı değil mi? Yoksa zannettiği gibi sahibi mi? Sen buna cevap ver. Sevmiyoruz diye Fenerli mi oluyormuşuz? Tam antu kafası, asıl orda farklı düşüncelere tahammül denen bir şey yok. Bütün at gözlüklü fenerlileri bir araya toplamışlar burada mı öyle olsun? Birini öyle kafana göre rakip takımlı olmayla itham edemezsin, tüm mesajlarım ortada, kendimden eminim, raporluyorum seni.

Burada bir eleman kaç gündür hocaya eleman diyip ne güzel antrenmandı kovuldu falan diyor o kadar raporlamaya rağmen adminler uyuyor. Bu takımın efsanesine bunları demek serbestse biz de ona göre kelimelerimizi değiştirelim yazarken. Galatasaray taraftarına en büyük sevinçlerini yaşatmış bir kişiye bu lafları söylemek serbestse buranın adını antucimbom yapalım kardeş forum oluruz.
Var öyle kanı bozuklar rdash, dert etmeye gerek yok.

Her sürüde illa bozuklar çıkıyor.

Eleman diyen benim buyur? Kulübün elemanı değil mi? Yoksa zannettiği gibi sahibi mi? Sen buna cevap ver. Sevmiyoruz diye Fenerli mi oluyormuşuz? Tam antu kafası, asıl orda farklı düşüncelere tahammül denen bir şey yok. Bütün at gözlüklü fenerlileri bir araya toplamışlar burada mı öyle olsun? Birini öyle kafana göre rakip takımlı olmayla itham edemezsin, tüm mesajlarım ortada, kendimden eminim, raporluyorum seni.
Kulübün elemanıymış :D ünal aysalın hocayı gömmek için kullandıgı lafı kullanıp bir de bilmemezlikten geliyorsun :D Antrenmanda kovulsun diye dalga geçmek de farklı düşünce olarak geçiyormuş öğrendiğim iyi oldu. En büyük gsli sensin ben bana birçok mutluluk yaşatan tuttuğum takımın adını tüm dünyaya duyuran adamın takımını tutuyorum. Kesinlikle farklı takımı tutuyoruz. Senin yazdıklarının eleştiriyle bir alakası yok burada bu sene fatih hocayı eleştirmeyenimiz yoktur ama senin gibi saygısızca yazanı daha görmedim.

Eskişehir'de deprem olmuş. Hisseden arkadaşlara geçmiş olsun, umarım ciddi bir şey yoktur. İyi nöbetler, iyi sabahlar. 🙏

ÖZEL HABER: Acun Ilıcalı'nın satın aldığı Hollanda'nın Fortuna Sittard takımı, Mustafa Kapı ile prensip anlaşmasına vardı. Fortuna Sittard, Galatasaray'a 300 bin TL yetiştirme bedeli ödeyecek.
Merak ediyorum, 2.ligden futbolcu araştırıp alan Fransız kulüpleri bunu neden almamış, acaba biz mi gözümüzde çok büyütüyoruz alt yapıyı ya da bunu. Hiç beğenmediğimiz Yunus bile Anderlecht kapısından menajeri yüzünden döndü, Fortuna Sittard nedir yahu. Hani istese direkt fenere de gidebilirdi yasal engel yokki

Merak ediyorum, 2.ligden futbolcu araştırıp alan Fransız kulüpleri bunu neden almamış, acaba biz mi gözümüzde çok büyütüyoruz alt yapıyı ya da bunu. Hiç beğenmediğimiz Yunus bile Anderlecht kapısından menajeri yüzünden döndü, Fortuna Sittard nedir yahu. Hani istese direkt fenere de gidebilirdi yasal engel yokki

Lille aliyormus ahbab konuyu okumaga ozen gosterelim

Sa
christian luyindama teixeira marcao ikilisi

• 570
    kendilerini satmak istesek, yarın bu ikiliye en az 25 milyon euro bonservis ücreti ödenir. yani kendilerini satamamak gibi bir sıkıntımız olmaz.
    hal böyleyken tok satıcıyı oynamalıyız.
    ayrıca kendilerinden önce satmamız gereken feghouli, belhanda, diagne ve babel var.
    hadi babel'i alacaklarına karşılık serbest bıraktık diyelim, diğer 3'lüyü bonservis ile elden çıkarmadan kendilerini satmak veya satmayı düşünmek bence net yönetim zaafiyetidir.
    ayrıca birini satmayı düşünüyorsak bu kesinlikle luyindama olmalıdır. elimizde donk gibi oraya lig için gayet yeterli bir oyuncu bulunuyor.
    ve arkasında bekleyen yetenekli genç emin var. hatta bazı kolay maçlarda emin'i oynatabiliriz.
    başta da dediğim gibi öncelik bu oyuncuları satmak olmamalı ama galatasaray o kadar kötü yönetiliyor ki, 10 milyon euro veren ilk takıma luyindama'yı anında satarlar.

(bkz: 2020-2021 sezonu yaz transfer dönemi)

edit: bu arkadaşlar 2019 yazında 27 milyon euroyu gördüler. ki sakatlanmasa 2020 ocak ayında muhtemelen luyindama'yı iyi bir rakama satıp, yerine mert çetin'i alacaktık.
    24 Temmuz 2020 08:14 ~ 08:17 · gurrpeg

Zeki Celik
Yusuf Yazici
Ferhat Cogalan
Burak Yilmaz
Mustafa Kapi

Mustafa Kapi transferi de gerceklesirse 5 olacak

Kaan Ayhan'ın babası Erol Ayhan: ''Kaan Türkiye'ye sıcak bakıyor, henüz resmi bir teklif yok. Fortuna Düsseldorf ligden düşmeseydi çıkış maddesi 4.5 milyon Euro idi. Ancak düştükleri için 2.5 milyon Euro olacak.''

Kaan Ayhan'ın babası Erol Ayhan: ''Kaan Türkiye'ye sıcak bakıyor, henüz resmi bir teklif yok. Fortuna Düsseldorf ligden düşmeseydi çıkış maddesi 4.5 milyon Euro idi. Ancak düştükleri için 2.5 milyon Euro olacak.''

Bizim takımlar bu adama nasıl atlamıyorlar anlamıyorum. Anında kapılması gerekir.

kaanı fenere kaptırırlar bizimkiler biz 2.5 bulurmuyuz derken onlar sözlesme imzalar

Bizim takımlar bu adama nasıl atlamıyorlar anlamıyorum. Anında kapılması gerekir.
Para olsa çoktan ne 2.5 , 3 verir alırdık biz. Ama Malesef Sattığın Kadar Alabilirsin Kelepçesi Takılı. Ve satıcak oyuncun tek tük onlarda bonservisimi ver gideyim diyor. :( Çünkü sen oyuncunu pazarlamak yerine hergün medya önüne atıyor karalıyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt