Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz bu konuda anlaşamayacağız.
Bence sen marcaoyu çok abartıyorsun.Liyundamanın çok ciddi fiziksel yetenekleri var.İngilterede falan oynama ihtimali var.Ama marcaonun arsenalda falan tutunması mümkün değil.

hala aynı düşüncedeyim.
şu ligde defansı komple yabancı oynatacağıma bu mevki mümkün olduğunca yerli oyuncu monte eder emrelerin yerine fark yaratacak yabancı oyuncular alırım.
Bu ligde ofansif anlamda ne kadar güçlü olursan şampiyonluğa o kadar yakın olursun.Ligde çok ciddi kalitesiz defans hatları var.
iki emre ve fiziksel olarak düşüşde olan falcao çok rahat kontrol altına alınabilir oyuncular.

tabiki başta dediğim gibi herkesin görüşü farklı olabilir.Benim düşüncem bu..
Olabilir tabii ki reis herkes her futbolcuyu sevecek diye bir şey yok mesela bana da Feghouli çok boş geliyor bu sene başından beri bir nane yapabildiğine şahit olmadım ama forumda Feghouli'yi seven seneye de kadroda olmasını isteyen çok yazar var forumda

Şöyle bir durum var reis ben de Emre Akbaba ve Emre Kılınç ikilisine hayran değilim ama yabancı sınırlaması ve bütçemiz bizi buna mecbur bırakıyor. Hani sattığımız kadar bile oyuncu alamayacağız TFF limitleri bir açıklansın da düşünsene Fenerbahçe Beşiktaş filan ilk TFF limitleri açıklandığında devre arası ne kadar zorluk çekmişti üstelik şampiyonlar ligi ve şampiyonluk gelirimiz de olmayacak bu sene belki Avrupa Ligine bile katılamayacağız

Bu yüzden onu satalım bunu alalım şunun parasıyla şu kadar oyuncu alırız diyebileceğimiz sezon bu sezon değil bence. Bu yıl kadroyu çok bozup baştan yapabilecek ekonomik özgürlüğümüz olmayacak seneye FFP kriterleri biterse o zaman oturup düşünürüz bu durumu ama bu sene 3-4 transfer olacak bence Emre Kılınç gelir Mensah gelir işte bu sözleşmesiz Elabdellaoui gelebilir yoksa öyle çok geldi gitti olacak bir transfer sezonu geçmeyecek bunu kabullenmek gerekiyor eskisi gibi sıfırdan takım kuramayacağız bu transfer döneminde

Sezon bitmemişken ve bjk'nin 3. olup ŞL'ye gitme ihtimali varken Burak niye son maça çıkmadan ayrılmış?

Asporda nostalji futbol adında FB deplasmani maçlarımızı yayınlıyorlar da 2005'de 4-0 yenildiğimiz maçta ucuz yirtmisiz valla asıl o zaman 6-7 yemeyi hak etmişiz çocukken erken ciktiydim maçtan moralim bozulup şimdi izledim tamamını da

Asporda nostalji futbol adında FB deplasmani maçlarımızı yayınlıyorlar da 2005'de 4-0 yenildiğimiz maçta ucuz yirtmisiz valla asıl o zaman 6-7 yemeyi hak etmişiz çocukken erken ciktiydim maçtan moralim bozulup şimdi izledim tamamını da
Uğur-Ferhat vardı beklerde ilk yarı bitmeden çıkarmıştı Ferhat'ı yanlış hatırlamıyorsam. 4 atıp bir dünya da kaçırmışlardı. Kalite farkı çoktu ona rağmen şampiyon olmuştuk.

4. golden sonra anelkanın direkten dönen topuda vardı sanırım.

Ardaya sevmesemde, koca kafasina futbolu verirse is yapacak gibi geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt