- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2002-2011 arası derbi maçları işkence gibiydi çocukken az travma yaşamadık. Ama şampiyon olabiliyorduk o şekilde kendimizi teselli edebiliyorduk.Asporda nostalji futbol adında FB deplasmani maçlarımızı yayınlıyorlar da 2005'de 4-0 yenildiğimiz maçta ucuz yirtmisiz valla asıl o zaman 6-7 yemeyi hak etmişiz çocukken erken ciktiydim maçtan moralim bozulup şimdi izledim tamamını da
Asporda nostalji futbol adında FB deplasmani maçlarımızı yayınlıyorlar da 2005'de 4-0 yenildiğimiz maçta ucuz yirtmisiz valla asıl o zaman 6-7 yemeyi hak etmişiz çocukken erken ciktiydim maçtan moralim bozulup şimdi izledim tamamını da
Berbat bir maçtı çocukluk tramvamAsporda nostalji futbol adında FB deplasmani maçlarımızı yayınlıyorlar da 2005'de 4-0 yenildiğimiz maçta ucuz yirtmisiz valla asıl o zaman 6-7 yemeyi hak etmişiz çocukken erken ciktiydim maçtan moralim bozulup şimdi izledim tamamını da
ne maçtı yav.tv den canlı izlemiştim dün gibi aklımda.birden sürpriz yumurtadan çıkar gibi yıldız bi oyuncumuz oldu o maçla birlikteArda'yı Boleslav maçının yıl dönümünde açıklayacaklarını düşünüyorum
Ilk antremana kimse gelmez kendi oyuncumuz falcao feghouli falan dahil
o maçtan ziyade manisanın laylay fb olamazsın şampiyon nidalarıyla fenere koyup çıldırttığı maçla çıktı ortaya.ne maçtı yav.tv den canlı izlemiştim dün gibi aklımda.birden sürpriz yumurtadan çıkar gibi yıldız bi oyuncumuz oldu o maçla birlikte
Evet üstat bide baya yatırıp kaldırmış maalesef bizim Song reyizi filan da üzüntü verici anlarmis.4. golden sonra anelkanın direkten dönen topuda vardı sanırım.
Muhtemelen. Her sene aynı terane. Transferler yetişecek deniyor, son gün 3 transfer yapılıyor ama.
direten dönen çizgiden çıkan toplar falan aman amannisan 2006
direkten dönen toplar da vardı galiba.
şansal ve erman anelka'nın golünden önceki pasları sayıp kahrediyordu bizi.![]()
öyle ama bizim değişmez oyuncumuz olacağı boleslav maçıyla belli oldu. yoksa dediğin gibi manisada iyi bi sezon geçirdi.5-3 lük fener maçı da çok güzeldio maçtan ziyade manisanın laylay fb olamazsın şampiyon nidalarıyla fenere koyup çıldırttığı maçla çıktı ortaya.
Ardaya sevmesemde, koca kafasina futbolu verirse is yapacak gibi geliyor.
o zaman korumam gerekiyodu,aslolan GALATASARAY.GS ya yamuk yapanı silerimYaw herife fenerli derken bize demediğini bırakmıyordun bırak şimdi![]()
seney 36 golle gol kralı olur,favoriye al bu mesajımıHakkaten aklima geldi falcao kac ay tatil yapar?