Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asporda nostalji futbol adında FB deplasmani maçlarımızı yayınlıyorlar da 2005'de 4-0 yenildiğimiz maçta ucuz yirtmisiz valla asıl o zaman 6-7 yemeyi hak etmişiz çocukken erken ciktiydim maçtan moralim bozulup şimdi izledim tamamını da
2002-2011 arası derbi maçları işkence gibiydi çocukken az travma yaşamadık. Ama şampiyon olabiliyorduk o şekilde kendimizi teselli edebiliyorduk.

Asporda nostalji futbol adında FB deplasmani maçlarımızı yayınlıyorlar da 2005'de 4-0 yenildiğimiz maçta ucuz yirtmisiz valla asıl o zaman 6-7 yemeyi hak etmişiz çocukken erken ciktiydim maçtan moralim bozulup şimdi izledim tamamını da

nisan 2006

direkten dönen toplar da vardı galiba.

şansal ve erman anelka'nın golünden önceki pasları sayıp kahrediyordu bizi. :(

geliyor capi
Screenshot_20200724-150033.webp

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ne maçtı yav.tv den canlı izlemiştim dün gibi aklımda.birden sürpriz yumurtadan çıkar gibi yıldız bi oyuncumuz oldu o maçla birlikte
o maçtan ziyade manisanın laylay fb olamazsın şampiyon nidalarıyla fenere koyup çıldırttığı maçla çıktı ortaya.

Transferler kampa yetişmez imkansız anca sözleşmesi bitenler kampta olur ha olurda mucize olur yetişirse seneye için fatih beyin hiç bahanesi olmaz yok ocak yok haziran diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt