- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Emre u. Takip ediyo bunu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
freelance grafik tasarımcı lazımsa yardımcı olayım renkdaş
Muslera-sen-ben-admin-yabancı-yabancı-yabancı-akbaba-yabancı-yabancı-yabancıKeske caner bize gelse, caneri istemeyen 3 tane ilk 11e yerli yazsin
Paraya meyil ediyorlar çünkü profesyonel bunlar. Önüne 1m euro koysak fenere imza atmak icin kadikoye koşarsınMuslera-sen-ben-admin-yabancı-yabancı-yabancı-akbaba-yabancı-yabancı-yabancı
Bu takımda canere yer yok. Öyle ne yöne meyil ettiği belli olmayan adamı takımımda istemem.
Yönetimin yaptığı toplantı sonrasında Arda konusunda fikri değişti..Arda önümüzdeki sezon Galatasaray forması giyecek..
Mensah ve Volkan Babacan konusunda çalışmalar sürüyor.
Belhanda ve Feghouli için gelen teklifler değerlendirilecek..Koşmam kardeş sanırım sen öylesin de herkes öyle değil. Ne yöne meyil ettiği dediğim de para değil. Adam fenere gidince bize kin besleyip maça çıkıyordu, beşiğe gidince fenere kin besleyip maça çıkıyor. Parayı seçebilir bu profesyonellik anlayışını belirler ama takımlar hakkında açıklamaları veya karşı takım taraftarına yaptığı hareketler karakteri gösterir.Paraya meyil ediyorlar çünkü profesyonel bunlar. Önüne 1m euro koysak fenere imza atmak icin kadikoye koşarsın
2 senedir forma giymeyen fenerli yedek kaleci ve 3 senedir 3 tane 90 dk oynamamis adamdan ne gibi bir beklentin olabilir ki yani normal olan budur. akil tutulmasi bu cöpleri fatih terim gibi futbolculuk yapmis büyük bir antrenörün transfer ettirmesidir. hepsi 30un cok üstünde ayrica, onu da belirteyim.Arda-Volkan-Caner üçlüsünde performans olarak tek mantıklı açıklaması olan isim Caner, Hiç değilse son sezonu full'e yakın oynadı ve 3 yerliden 1 tanesi olabilecek düzeyde diğer ikisinden hiç beklentim yok.
Bana 1m euro verseler kosa kosa giderim tabiki. Para kazanmak kolay degil calismayan bilmez. Galatasarayi tutmak aidiyet baska bir seyKoşmam kardeş sanırım sen öylesin de herkes öyle değil. Ne yöne meyil ettiği dediğim de para değil. Adam fenere gidince bize kin besleyip maça çıkıyordu, beşiğe gidince fenere kin besleyip maça çıkıyor. Parayı seçebilir bu profesyonellik anlayışını belirler ama takımlar hakkında açıklamaları veya karşı takım taraftarına yaptığı hareketler karakteri gösterir.