Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda-Volkan-Caner üçlüsünde performans olarak tek mantıklı açıklaması olan isim Caner, Hiç değilse son sezonu full'e yakın oynadı ve 3 yerliden 1 tanesi olabilecek düzeyde diğer ikisinden hiç beklentim yok.

Son düzenleme:
Keske caner bize gelse, caneri istemeyen 3 tane ilk 11e yerli yazsin
Muslera-sen-ben-admin-yabancı-yabancı-yabancı-akbaba-yabancı-yabancı-yabancı

Bu takımda canere yer yok. Öyle ne yöne meyil ettiği belli olmayan adamı takımımda istemem.

Muslera-sen-ben-admin-yabancı-yabancı-yabancı-akbaba-yabancı-yabancı-yabancı

Bu takımda canere yer yok. Öyle ne yöne meyil ettiği belli olmayan adamı takımımda istemem.
Paraya meyil ediyorlar çünkü profesyonel bunlar. Önüne 1m euro koysak fenere imza atmak icin kadikoye koşarsın

Yönetimin yaptığı toplantı sonrasında Arda konusunda fikri değişti..Arda önümüzdeki sezon Galatasaray forması giyecek..
Mensah ve Volkan Babacan konusunda çalışmalar sürüyor.
Belhanda ve Feghouli için gelen teklifler değerlendirilecek..
[ @SuleymanRodop / YouTube ]

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1595603270036.webp

Bir tane Süper lig dışından oyuncu ismi duyarsak galiba tarihi bir olay olacak.

Tuna Akdemir: "Vida'nın alacaklarına karşılık bonservissiz olarak Beşiktaş'tan ayrılma ihtimali bulunuyor." (TRT Spor)

O zaman takım aşağı yukarı şöyle olacak

Muslera
Transfer-Luyindama-Marcao-Caner
Transfer-Mensah
Transfer-E.Akbaba-E.Kılınç
Falcao

Falcao yine büyük ihtimalle 2 maç oynar sakatlanır sezonun geri kalanında en iyi ihtimal ile Diagne'yi izleriz
Sağ bek için umarım Omar Elabdellaoui transferi gerçekleşmez daha genç bir bek oyuncusu peşinde oluruz
Aslında sağ kanat ve orta saha için Bellegarde ve Bukari transferleri hiç fena olmazdı

Paraya meyil ediyorlar çünkü profesyonel bunlar. Önüne 1m euro koysak fenere imza atmak icin kadikoye koşarsın
Koşmam kardeş sanırım sen öylesin de herkes öyle değil. Ne yöne meyil ettiği dediğim de para değil. Adam fenere gidince bize kin besleyip maça çıkıyordu, beşiğe gidince fenere kin besleyip maça çıkıyor. Parayı seçebilir bu profesyonellik anlayışını belirler ama takımlar hakkında açıklamaları veya karşı takım taraftarına yaptığı hareketler karakteri gösterir.

Arda-Volkan-Caner üçlüsünde performans olarak tek mantıklı açıklaması olan isim Caner, Hiç değilse son sezonu full'e yakın oynadı ve 3 yerliden 1 tanesi olabilecek düzeyde diğer ikisinden hiç beklentim yok.
2 senedir forma giymeyen fenerli yedek kaleci ve 3 senedir 3 tane 90 dk oynamamis adamdan ne gibi bir beklentin olabilir ki yani normal olan budur. akil tutulmasi bu cöpleri fatih terim gibi futbolculuk yapmis büyük bir antrenörün transfer ettirmesidir. hepsi 30un cok üstünde ayrica, onu da belirteyim.

Koşmam kardeş sanırım sen öylesin de herkes öyle değil. Ne yöne meyil ettiği dediğim de para değil. Adam fenere gidince bize kin besleyip maça çıkıyordu, beşiğe gidince fenere kin besleyip maça çıkıyor. Parayı seçebilir bu profesyonellik anlayışını belirler ama takımlar hakkında açıklamaları veya karşı takım taraftarına yaptığı hareketler karakteri gösterir.
Bana 1m euro verseler kosa kosa giderim tabiki. Para kazanmak kolay degil calismayan bilmez. Galatasarayi tutmak aidiyet baska bir sey

@GloryManGlory: Ozornwafor müthiş fizik basmış. Herif tank gibi olmuş. Umarım opsiyonu kullanmazlar da bir sezon deneyebiliriz. Yada en kötü süper lige bir takıma kiralayalım. İlk hazırlık maçında ayağını beğenmiştim terse uzun oyun görüşü vs iyiydi. Yaz kampına almamız lazım bunu.
IMG_1662.webp

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt