- 16 Haziran 2010
- 204.376
- 156.569
- 6.838
Oyle olmali.ozorforfor solaktı dımı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyle olmali.ozorforfor solaktı dımı
Bizim alt yapidaki elemanlar niye sıska oluyor@GloryManGlory: Ozornwafor müthiş fizik basmış. Herif tank gibi olmuş. Umarım opsiyonu kullanmazlar da bir sezon deneyebiliriz. Yada en kötü süper lige bir takıma kiralayalım. İlk hazırlık maçında ayağını beğenmiştim terse uzun oyun görüşü vs iyiydi. Yaz kampına almamız lazım bunu.
Ekli dosyayı görüntüle 86503
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ozfor onlardan 8-10 yas buyukBizim alt yapidaki elemanlar niye sıska oluyor
ozfor onlardan 8-10 yas buyuk
dogru bir kiyas olmaz
3 ayaklılardan reyz. @Emrah Duvar sever.ozorforfor solaktı dımı
ozorforfor solaktı dımı
Degil yav cocugun alt yapi maclari var uluslararasiozfor onlardan 8-10 yas buyuk
dogru bir kiyas olmaz
Fizik olarak aten iyiydi adam 20 yaşında 1.95 boyu vardı, keşke sürekli oynayabileceği bir takıma gitseydi@GloryManGlory: Ozornwafor müthiş fizik basmış. Herif tank gibi olmuş. Umarım opsiyonu kullanmazlar da bir sezon deneyebiliriz. Yada en kötü süper lige bir takıma kiralayalım. İlk hazırlık maçında ayağını beğenmiştim terse uzun oyun görüşü vs iyiydi. Yaz kampına almamız lazım bunu.
Ekli dosyayı görüntüle 86503
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Doğru biz çalışmıyoruz bize sadaka veriyorlar. Yapacağın işe kendini vermiyorsan bence helal olmaz. Ben Fenerbahçe-trabzonspor-rizespor gibi camialara hizmet edemem.Bana 1m euro verseler kosa kosa giderim tabiki. Para kazanmak kolay degil calismayan bilmez. Galatasarayi tutmak aidiyet baska bir sey
Degil yav cocugun alt yapi maclari var uluslararasi
Topa vurmayı biliyorsa atsaydı bjk sivas trabzon maçlarındaki pozisyonları 7 puan gitti direkt bence çok boş bir topçu bozuntusu.Topa vurmayi bilmeyen demek.biraz sgir olmus kazandigimiz sampiyinluklarda ceza sahasi fisindan az gol atmadi adam