Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@GloryManGlory: Ozornwafor müthiş fizik basmış. Herif tank gibi olmuş. Umarım opsiyonu kullanmazlar da bir sezon deneyebiliriz. Yada en kötü süper lige bir takıma kiralayalım. İlk hazırlık maçında ayağını beğenmiştim terse uzun oyun görüşü vs iyiydi. Yaz kampına almamız lazım bunu.
Ekli dosyayı görüntüle 86503

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizim alt yapidaki elemanlar niye sıska oluyor

ozfor onlardan 8-10 yas buyuk
dogru bir kiyas olmaz
1595604749662.webp

Screenshot_20200724-183059_Google.jpg
2015ten,hakan baltanin gol attığı mac yasin ve bruma yedek😊 ben radyodan dinledim,binanin elektrikleri gitmisti.ariza vardi.hamzayi hala destekliyorum ama bu nedir abi

@GloryManGlory: Ozornwafor müthiş fizik basmış. Herif tank gibi olmuş. Umarım opsiyonu kullanmazlar da bir sezon deneyebiliriz. Yada en kötü süper lige bir takıma kiralayalım. İlk hazırlık maçında ayağını beğenmiştim terse uzun oyun görüşü vs iyiydi. Yaz kampına almamız lazım bunu.
Ekli dosyayı görüntüle 86503

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fizik olarak aten iyiydi adam 20 yaşında 1.95 boyu vardı, keşke sürekli oynayabileceği bir takıma gitseydi

Hocanın kafasındaki 3 yerliden ikisi Caner ve Emre K. sanırım. Diğeri kim olacak acaba? Arda, Emre A., Kaan Ayhan adaylar. Sezon başı için Volkan Babacan’ın da yeri garanti olacak muhtemelen.
Şu ekibe bakınca ne diyeceğimi bilemiyorum. Hayırlısı artık :crushed:

Bana 1m euro verseler kosa kosa giderim tabiki. Para kazanmak kolay degil calismayan bilmez. Galatasarayi tutmak aidiyet baska bir sey
Doğru biz çalışmıyoruz bize sadaka veriyorlar. Yapacağın işe kendini vermiyorsan bence helal olmaz. Ben Fenerbahçe-trabzonspor-rizespor gibi camialara hizmet edemem.

itiraz eden kulüpler: Galatasaray, Basaksehir, Kasimpasa, Sivasspor, Besiktas, Antalyaspor, Fenerbahce, Göztepe, Alanyaspor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt