Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet beyler bizim icin Sezon bitti. Sanirim yarin Alanya kazanip, TS da ceza yiyip EL e 1. turda baslayacagiz. Bizim Transferler böylece cabuk baslar.

3 lü oyuna devam etmeliyiz bence.
Nando
Kaan Luyi Marcao
Omar xxx xxx Saracchi
Emre K Falcao Trezeguet

su 2xxx leri doldurup birisi yerli olmali. Mhy zu fb ve Irfancan zu Sevilla. Bakalim nolacak

Yıllık garanti ücreti olarak 3.8 milyon euro alan futbolcusunu oynattığı için hocanızı süçlayamazsınız. O kafanızı kullanın.

Adamın sözleşmesi var. Oynatmayıp ne yapacaksın? Sözleşme bu sözleşme. Öyle istediğin gibi yırtıp atamazsın.

Oynatmıyorsan da adamın maaşını seve seve ödersin. Oynatacaksın, buna mecbursun.

Falcao
Belhanda
Seri
Lemina
Feghouli
Linnes
Donk
Andone
Mariano
Babel
Jesse

Hepsi kalmali hepsi. Hepsinin yanina 2 3 tane azman oyuncu alirsak kalitelerini gosterirler. Hepsi super oyuncu, hicbir kabahatleri yok. Hepsi pırıl pırıl

Yıllık garanti ücreti olarak 3.8 milyon euro alan futbolcusunu oynattığı için hocanızı süçlayamazsınız. O kafanızı kullanın.

Adamın sözleşmesi var. Oynatmayıp ne yapacaksın? Sözleşme bu sözleşme. Öyle istediğin gibi yırtıp atamazsın.

Oynatmıyorsan da adamın maaşını seve seve ödersin. Oynatacaksın, buna mecbursun.

O nasil mantik yav? Stuttgart acik farkla ikinci ligde en fazla maas alan Gomezi (4,5 milyon brüt) son önemlo maclarda yedeke aldilad ve Bundesligaya cikmayi basardilar.

Senin kafanla onlar onu zorla oynatip ilk 2 ye girmeyi basaramazdi o zaman.

Araplar para ödemiyorsa dönsün Maicon.
Biraz da biz futbolcumuzun arkasında duralım

Kaan Ayhan'ı yedirmezler bize Luyindama ve Marcao'yu tutalım yeter.

O nasil mantik yav? Stuttgart acik farkla ikinci ligde en fazla maas alan Gomezi (4,5 milyon brüt) son önemlo maclarda yedeke aldilad ve Bundesligaya cikmayi basardilar.

Senin kafanla onlar onu zorla oynatip ilk 2 ye girmeyi basaramazdi o zaman.
Ne diyorsun ya sen? Alman klavyeni önce bir kapat öyle yaz. Yazdığından hiç bir şey anlamıyorum.

Gomez diyor herif. Futbolu bırakan Gomez değil mi bu bahsettiğin? Feghouli’nin sözleşmesi bitiyor mu sezon sonu? Hadi bu 3-4 maç yedek bıraktın, ne olacak? 30 yaşında ki herif ‘yav bu hoca beni oynatmayacak galiba, benim yeni takım bulmam lazım’ diye mi düşünecek?

Farz et ki böyle oldu. Hoca yedek bıraktı. Nasıl bonservis geliri elde edeceksin?

Bir de mümkünse benim yazdığıma yanıt verme. Ya da illa yazacağım diyorsan Almanca yaz, tercüman Mert Çetin bile zorlanır yazdığını okusa, hiç uğraşamam.

bunları tutarsak takım kuramayız. biri gidecek ki bütçe oluşsun.

belhanda, feghouli vs para etmez.

bekler bekler alıcı bulamayınca bonservislerini ellerine verir yollarız yüksek ihtimalle.
Onları satıncada pek bişey kurabileceğimizi sanmıyorum bari elimizdekinden olmayalım, Fegh-Maicon-Belhanda-Babel-Diagne şunlardan 3-5 bişey kazanıp onları harcamamız lazım takımımızın selameti için. Zaten nerde beleş adam var hepsini almaya çalışıyor bizimkiler Omar-Arda-Kılınç-Caner-Kerem-Oğulcan falan bir sürü bedava adamın peşine düşmüşler.

Bugünün en iyileri Solak oyuncularımızdı.
Brezilyalı genç sol stoperimiz Marcao ve Uruguaylı genç sol bekimiz Saracchi harikalardı. Hadi Saracchi kiralık zaten ama Marcao çok para edecek özel bir oyuncu. Çok iyi oyun kuruyor. Umarım gitmez yine de. Yenisini bulmak çok zor.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt