Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne diyorsun ya sen? Alman klavyeni önce bir kapat öyle yaz. Yazdığından hiç bir şey anlamıyorum.

Gomez diyor herif. Futbolu bırakan Gomez değil mi bu bahsettiğin? Feghouli’nin sözleşmesi bitiyor mu sezon sonu? Hadi bu 3-4 maç yedek bıraktın, ne olacak? 30 yaşında ki herif ‘yav bu hoca beni oynatmayacak galiba, benim yeni takım bulmam lazım’ diye mi düşünecek?

Farz et ki böyle oldu. Hoca yedek bıraktı. Nasıl bonservis geliri elde edeceksin?

Bir de mümkünse benim yazdığıma yanıt verme. Ya da illa yazacağım diyorsan Almanca yaz, tercüman Mert Çetin bile zorlanır yazdığını okusa, hiç uğraşamam.

Istedigim klavyeyle yazarim sanane yav? Bir yerine birsey mi giriyor?

Gomez yetmedi Badstuberi al o zaman. Cok agir kaliyor diye en önemli iki macta adami sildi hocalari. Onun daha 1 sene sözlesmesi var ve Feghouli gibi 89 dogumlu. O iki maci 11:1 averajla bitirdiler ve o 6 puanla Bundesligaya yükselmeyi garantilediler.

Badstuber'de en yüksek maasli oyuncularindan biri.

Sirf maasa bakarak kim oyuncusunu oynatiyor allahin futbol cahili.

OGS o mantikla Greenwood yerine Lingardi oynatmali o zaman. Ve Alexis Sanchezin hayvan gibi sözlesmesi varken niye hep oynatmadi o zaman?

avrupaya gitmezsek de bi hayır var.cok umrumda degıl açıkcası,bu takımın yapılanmaya ihtiyacı var.marcaonun antalya macındaki güzel bireysel oyununa skor yakısmadı.o cok övdüğünüz donkta haftalardır gol yediriyo işte.feghouli yine macı sattı.top oynayan bi marcao,bi sarachhi vardı.seri yalnız adam zaten.serinin etrafında takım kuracaksak,hızlı kanatlar,pas alısverisine uygun adamlar ve satıcı olmayan adamlar lazım

madem oyuncunun geçmişine yatırım yok,donkun geçmişine de yatırım yapmayacagız.ozorwafordur yatırım

Her sene şampiyonlar ligi gelirine muhtaç olan yapıyı kırmak lazım önce. Mevcut gelirlerle bu takımın 2 üstü alan oyuncu sayısı bir olur iki olur fazlasını kaldırmaz artık.

Istedigim klavyeyle yazarim sanane yav? Bir yerine birsey mi giriyor?

Gomez yetmedi Badstuberi al o zaman. Cok agir kaliyor diye en önemli iki macta adami sildi hocalari. Onun daha 1 sene sözlesmesi var ve Feghouli gibi 89 dogumlu. O iki maci 11:1 averajla bitirdiler ve o 6 puanla Bundesligaya yükselmeyi garantilediler.

Badstuber'de en yüksek maasli oyuncularindan biri.

Sirf maasa bakarak kim oyuncusunu oynatiyor allahin futbol cahili.

OGS o mantikla Greenwood yerine Lingardi oynatmali o zaman. Ve Alexis Sanchezin hayvan gibi sözlesmesi varken niye hep oynatmadi o zaman?
Sen beatbox’a devam et bence boşver futbolu.

Badstuber diyor ya hahaha.

Muslera
Omar-Luyi-Marcao-Sarachi

veya üçlü defansa geçip Omar Sarachi ileri atıp

Muslera
Luyi-Kaan-Marcao
Omar-**********-********-Sarachi/ kanat transferi

Bu şekilde arka tarafı hallederiz gibi.​

Donk son 2 yılın aksine bu sene çok savruktu..linnes gibi vasat admlara zaten boşa kontenjan harciyoruz .. Arap brothersin da arık yol alma vakti geldi feghouliye çok severdim ama son haftalarda yaptıkları akıl mantık dışı... Revizyon olacaksa bu adamlardan kurtulmadan olmaz..umarım bir yolunu bulup falcaoyu da sepetleriz Babel forvet oynasa daha çok sevineceğim o derece tiksindim bu müzmin sskattan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt