Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne diyorsun ya sen? Alman klavyeni önce bir kapat öyle yaz. Yazdığından hiç bir şey anlamıyorum.
Gomez diyor herif. Futbolu bırakan Gomez değil mi bu bahsettiğin? Feghouli’nin sözleşmesi bitiyor mu sezon sonu? Hadi bu 3-4 maç yedek bıraktın, ne olacak? 30 yaşında ki herif ‘yav bu hoca beni oynatmayacak galiba, benim yeni takım bulmam lazım’ diye mi düşünecek?
Farz et ki böyle oldu. Hoca yedek bıraktı. Nasıl bonservis geliri elde edeceksin?
Bir de mümkünse benim yazdığıma yanıt verme. Ya da illa yazacağım diyorsan Almanca yaz, tercüman Mert Çetin bile zorlanır yazdığını okusa, hiç uğraşamam.
kalmamali
ama +3 olarak kalir gibi
Fatih Terim’i Galatasaray’in ustunde goren birkac kendini bilmez mevcut forumda.Terime hala savunan var mi
Sen beatbox’a devam et bence boşver futbolu.Istedigim klavyeyle yazarim sanane yav? Bir yerine birsey mi giriyor?
Gomez yetmedi Badstuberi al o zaman. Cok agir kaliyor diye en önemli iki macta adami sildi hocalari. Onun daha 1 sene sözlesmesi var ve Feghouli gibi 89 dogumlu. O iki maci 11:1 averajla bitirdiler ve o 6 puanla Bundesligaya yükselmeyi garantilediler.
Badstuber'de en yüksek maasli oyuncularindan biri.
Sirf maasa bakarak kim oyuncusunu oynatiyor allahin futbol cahili.
OGS o mantikla Greenwood yerine Lingardi oynatmali o zaman. Ve Alexis Sanchezin hayvan gibi sözlesmesi varken niye hep oynatmadi o zaman?
Fatih Terim’i Galatasaray’in ustunde goren birkac kendini bilmez mevcut forumda.
Fatih Terim: "Toplantıda her şey iyi geçti. Bu seneyi artık unutup önümüzdeki seneyi çok çok iyi geçirmemiz lazım."
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Istediği yerlileri kabul ettirmis demek oluyor.Fatih Terim: "Toplantıda her şey iyi geçti. Bu seneyi artık unutup önümüzdeki seneyi çok çok iyi geçirmemiz lazım."
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi