Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.751
- 43.663
- 3.888
Mancukic yardımcı forvet zaten falcao da kalsın çift forvet yaparız kanatlara da overmarsla figoyu aldık mı taş gibi takım olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ardanın ilk 11 oynayacağını düşünenler de var enteresan bi şekilde.Ciddi ciddi hocanın Arda'yı futbol oynaması için aldığını düşünen var yav.![]()
Barçadaki antrenman düzeyi için istediğini düşünmüştüm ama hoca işine karışılmasını pek sevmezCiddi ciddi hocanın Arda'yı futbol oynaması için aldığını düşünen var yav.![]()
Aynen. yumuşatmayla falan uğraşacak vakit yok. Aldığımiz her oyuncuyu rocky gibi hazırlamalıyız.her sezon başına kötü başliyoruz sonra toparlayamıyoruz
ze roberto ve zambrotta gelirse hem orta saha hem sag bek sorunu cözülür. müthis kadro olurMancukic yardımcı forvet zaten falcao da kalsın çift forvet yaparız kanatlara da overmarsla figoyu aldık mı taş gibi takım olur
Murhanizim felsefesinin baslattigi bu akım Galatasaray taraftarlarinca benimsenmis,sonraki yillarda buyuk kitlelere ulasmasi icin temeli saglam atilmistirArdanın ilk 11 oynayacağını düşünenler de var enteresan bi şekilde.
sylvinho nasıl olurze roberto ve zambrotta gelirse hem orta saha hem sag bek sorunu cözülür. müthis kadro olur
Ciddi ciddi hocanın Arda'yı futbol oynaması için aldığını düşünen var yav.![]()
Çok flas birseyler bekliyorum
Transferin ilk günü ardayı açıklayıp işimize bakalım hemen.yoksa sakız gibi sünüyorBen daha çok işin magazin kısmı bir an önce bitsin derdindeyim. Suni gündem olmasın. Gelecekse gelsin bir an önce çalışmaya başlasın, gündemden düşsün. Başını öne eğip topunu oynayıp hiçbir olaya karışmasa -bu kısımdan baya şüpheliyim- zaten negatif görüşler nötre döner.
Çok flas birseyler bekliyorum
Belhanfa ve fegholiden eksiği olmaz iyi çalışırsaMurhanizim felsefesinin baslattigi bu akım Galatasaray taraftarlarinca benimsenmis,sonraki yillarda buyuk kitlelere ulasmasi icin temeli saglam atilmistir
seni tanımam Allah var yaptığın yorumlarida sevmem.Hangi takımlısın bilmiyorum. Fatih hocayı çok severim ama Galatasaray dan büyük görene ağız dolusu küfür ederim.Amaaa sen nasıl bir insansın ki sana 8 sampiyonluk yaşatmış adama sıyırmış diyiyorsun.Kimsin lan sen? Sen seve seve değil sike sike Fatih hocaya saygı duymak zorundasın. Elestiririz ama yok sıyırmış falan ne demek ya.Gorev başındaki hocaya hakarete ceza yok mu . Buarada burda milleti galyana getiren Galatasaraylı görünümlü febelilerin AGSterim siyirmis
yazik