Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen. yumuşatmayla falan uğraşacak vakit yok. Aldığımiz her oyuncuyu rocky gibi hazırlamalıyız.her sezon başına kötü başliyoruz sonra toparlayamıyoruz

Ben daha çok işin magazin kısmı bir an önce bitsin derdindeyim. Suni gündem olmasın. Gelecekse gelsin bir an önce çalışmaya başlasın, gündemden düşsün. Başını öne eğip topunu oynayıp hiçbir olaya karışmasa -bu kısımdan baya şüpheliyim :D- zaten negatif görüşler nötre döner.

Mancukic yardımcı forvet zaten falcao da kalsın çift forvet yaparız kanatlara da overmarsla figoyu aldık mı taş gibi takım olur
ze roberto ve zambrotta gelirse hem orta saha hem sag bek sorunu cözülür. müthis kadro olur

Mandzukice Fiorentina 2+1 lik teklif yapmis. Maas olarak 3 milyon net önermisler. Bizden o zaman rahat 2+1 ve 4 milyon maas ister.

Ben daha çok işin magazin kısmı bir an önce bitsin derdindeyim. Suni gündem olmasın. Gelecekse gelsin bir an önce çalışmaya başlasın, gündemden düşsün. Başını öne eğip topunu oynayıp hiçbir olaya karışmasa -bu kısımdan baya şüpheliyim :D- zaten negatif görüşler nötre döner.
Transferin ilk günü ardayı açıklayıp işimize bakalım hemen.yoksa sakız gibi sünüyor

24 yasinda rizenin yedek kanat oyuncusuyla 4 sene anlasildi diye a zimbirti ahahah

müthis vizyon gercekten

Bu sefer cidden cok fena degisim olacak gibi.

Gidenler
Mariano, Nagatomo, Onyekuru gitti.
Seri, Lemina, Andonede uzatilmaz gider.
Donk ile insallah uzatilmaz.

Sekidika ve Ozornwafor tekrar kiralanir.
Maicon, Marcao, Belhanda, Diagne, Linnes, Babel ve Falcao gider.

Elinde Yabancilardan bir Muslera, Omar, Saracchi ve Luyindama kaliyor.

Yani kagit üstünde 11 Yabanci Transferi yapabiliriz.

Tabii bunlardan satamayacagimiz oyuncular olabilir ama genel düsünce bence bu.

Yerlilerden Sener, Ahmet ve Jimmy ile yollar ayrilir.

Gelenler
Volkan Babacan
Arda Turan
Caner Erkin
Kerem
Emre Kilinc
Ogulcan

Bunlar garanti gibi.

Kaan Ayhan
Sinan Bolat
Kenan Karaman
Ömer Toprak
Nuri Sahin
Cenk Tosun
Emre Colak
Semih Kaya
Yunus Malli
Hasan Ali

Bunlar düsünülen isimler sanirim. Sadece Tahmin.

Ayrica böyle Mandzukic gibi isimleri bir daha alacaklarini sanmiyorum. Bunu zaten Maliyetlerini karsiyalamayiz degisinden belli.

Genclerede yönelecegiz.

Valla cok karisik bir durumdayiz

terim siyirmis

yazik
seni tanımam Allah var yaptığın yorumlarida sevmem.Hangi takımlısın bilmiyorum. Fatih hocayı çok severim ama Galatasaray dan büyük görene ağız dolusu küfür ederim.Amaaa sen nasıl bir insansın ki sana 8 sampiyonluk yaşatmış adama sıyırmış diyiyorsun.Kimsin lan sen? Sen seve seve değil sike sike Fatih hocaya saygı duymak zorundasın. Elestiririz ama yok sıyırmış falan ne demek ya.Gorev başındaki hocaya hakarete ceza yok mu . Buarada burda milleti galyana getiren Galatasaraylı görünümlü febelilerin AGS

Gideyim de sibel can karahan cantay mevzusuna dair derin arastirmalara gireyim,olay amerikada karahan abinin soforluk yapmasina kadar gitmis,2015te donmus odtudeki ogrenimini tamamlamis benim guzel abim.kivanclar, ozcivitler tek tirnagin olur anca abim🙏

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt