Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana Kalsa:
Nando
Kaan Luyi Marcao
Omar Irfan Lerma Saracchi
Emre K. Falcao Trezeguet
Lerma mı?

wowpanda.gif

Yahu burası amatör takım mi başına bir papaz koyalım.ayrica arda veya selçuk neden teknik ekibe geçsin ki ne meziyeti var mental yönleri cok mu iyi ekmek yedikleri mesleklerine bile saygısı yok bunlarin ..30undan sonra gotu göbeği salıp terim babanın kollarina sığınan işe yaramaz 2 tane topçu musvettesi bunlardan bir bok olacağını düşünüyorsa hoca ciddi yanılıyor.. Buraka umuta hatta o sovdugumuz belesogluna bakıp utansinlar
Bu konu defalarca tartışıldığı için tekrar uzun uzun yazmak istemiyorum. Zaten ben de senden farklı düşünmüyorum. Ama huylu huyundan vazgeçmez. Fatih Hoca'nın yardımcı antrenörlüğe bakış açısı bu, yapacak bir şey yok.

sanki göz boyamak için 66 alacak gibi geliyor bana reyz.

ama formayı verecek hoca, yukarıdaki mesajı editledim sonradan, Euro 2021 var. katılmak isteyecektir Arda.

Muslera varken kaptanlığı verir mi sence? ikinci kaptanlık kesin ama
musleranının ne zaman döneceği belli mi reys. yavaş yavaş kabul ettirecektir pubisi musade edip oynadığı müddetce.
hiç yoktan yeni 10 numara geyiğine girmemek içinde bile verirler ardaya numarayı. zamanında hakan şükürün dönüşüde öyle oldu
9 doluydu yeni 10 numara muhabbetlerinin önüne geçmek için verdiler formayı hakana.
daha evvel katılmıyordun ama arda ve hakanın dönüşleri çok benziyor birbirlerine hakanda kavgalıydı hocayla sonra floryada yata yata aldırdı kendini

Hakederse oynar.oynayamazsa selçuk gibi son dakikalarda giren bi oyuncuya dönüşür

Selçuk fizik olarak yıllardır bitik durumdaydı zaten rtsh.

Arda bir sezon öncesi yüklemesine bakar, ve yavaş yavaş maç performansı kazandırır. Şenol da alır milli takıma oynarsa.

o da bir şey mi reyz. ben kaptan veya ikinci kaptan olacağını düşünüyorum mesela.

Ciddiyim

Euro 2021 var. katılmak isteyecektir. hoca da bu yolu açar kendisine ztn

kadroya çağrılacak kadar iyi oynayacaksa boşa konuşmaya gerek yok zaten. takımı taşır, tekrar zirveye çıkar öyle bir durumda.

ama öyle bir ihtimal bence yok. arda futbolcu olarak çok az şey verebilir bundan sonra

sol kanatta emre kılınç'ın rotasyonu olur.

Screenshot_20200725-010214_Gallery.webp
bu adami videolardan biliyorum sadece,boyle 2 psikopat alalim takima

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt