- 23 Ocak 2019
- 25.426
- 33.099
- 2.273
Lerma mı?Bana Kalsa:
Nando
Kaan Luyi Marcao
Omar Irfan Lerma Saracchi
Emre K. Falcao Trezeguet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lerma mı?Bana Kalsa:
Nando
Kaan Luyi Marcao
Omar Irfan Lerma Saracchi
Emre K. Falcao Trezeguet
Bu konu defalarca tartışıldığı için tekrar uzun uzun yazmak istemiyorum. Zaten ben de senden farklı düşünmüyorum. Ama huylu huyundan vazgeçmez. Fatih Hoca'nın yardımcı antrenörlüğe bakış açısı bu, yapacak bir şey yok.Yahu burası amatör takım mi başına bir papaz koyalım.ayrica arda veya selçuk neden teknik ekibe geçsin ki ne meziyeti var mental yönleri cok mu iyi ekmek yedikleri mesleklerine bile saygısı yok bunlarin ..30undan sonra gotu göbeği salıp terim babanın kollarina sığınan işe yaramaz 2 tane topçu musvettesi bunlardan bir bok olacağını düşünüyorsa hoca ciddi yanılıyor.. Buraka umuta hatta o sovdugumuz belesogluna bakıp utansinlar
o da bir şey mi reyz. ben kaptan veya ikinci kaptan olacağını düşünüyorum mesela.
Ciddiyim
Euro 2021 var. katılmak isteyecektir. hoca da bu yolu açar kendisine ztn
düsüyorlar bir ihtimal kiralariz
musleranının ne zaman döneceği belli mi reys. yavaş yavaş kabul ettirecektir pubisi musade edip oynadığı müddetce.sanki göz boyamak için 66 alacak gibi geliyor bana reyz.
ama formayı verecek hoca, yukarıdaki mesajı editledim sonradan, Euro 2021 var. katılmak isteyecektir Arda.
Muslera varken kaptanlığı verir mi sence? ikinci kaptanlık kesin ama
Hakederse oynar.oynayamazsa selçuk gibi son dakikalarda giren bi oyuncuya dönüşür
Keşke. Lerma gelsin bu taraftar tapar bu adamadüsüyorlar bir ihtimal kiralariz![]()

reisin feneri sampiyon olsun diye ugrasacagiz sanirim bu sene"Reis" futbola başlar mı acaba ya tekrar? Zaten uefa da gidemiyoruz, içeride yenilmez oluruz..
o da bir şey mi reyz. ben kaptan veya ikinci kaptan olacağını düşünüyorum mesela.
Ciddiyim
Euro 2021 var. katılmak isteyecektir. hoca da bu yolu açar kendisine ztn
Ciddisin?düsüyorlar bir ihtimal kiralariz![]()
Ardanın çok hırs yapacağı belli.merak ediyorum açıkçası performansınıSelçuk fizik olarak yıllardır bitik durumdaydı zaten rtsh.
Arda bir sezon öncesi yüklemesine bakar, ve yavaş yavaş maç performansı kazandırır. Şenol da alır milli takıma oynarsa.
Okan hocam izin vermez sağlam kadro kuracakreisin feneri sampiyon olsun diye ugrasacagiz sanirim bu sene
sezon baslamadan bugün bitti
falcao kendisini affetirmek istiyorsa al sana sansKeşke. Lerma gelsin bu taraftar tapar bu adama![]()
falcao kendisini affetirmek istiyorsa al sana sans xdCiddisin?![]()

Harika bir iş olurdu. Tam ihtiyacımız olan orta saha. Agresif, saldırgan yeri geldiğinde hücuma da katkı yapar. Keşke gerçekleşse.falcao kendisini affetirmek istiyorsa al sana sans