- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
beles giuliano ya sulansak mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çukur'un ilk sezon finali gibi bi sezondu.Şanssızlıklar bizi buldu.Bu sene böyle geçti seneye bu sıkıntılar olmazsa Allah'ın izniyle şampiyon oluruz yiğido..Geçen sene transferin son saatleri.
Hey gidi... Son dk.larda kimler gelmişti , ne kadar mutluyduk
Ekli dosyayı görüntüle 86591
Benim de inancım o yönde renktaş. İnşallah.Çukur'un ilk sezon finali gibi bi sezondu.Şanssızlıklar bizi buldu.Bu sene böyle geçti seneye bu sıkıntılar olmazsa Allah'ın izniyle şampiyon oluruz yiğido..
Bu sene yine en az 15-20 adam alırızGeçen sene transferin son saatleri.
Hey gidi... Son dk.larda kimler gelmişti , ne kadar mutluyduk
Ekli dosyayı görüntüle 86591
van bergen ejuke videolarındaki 11 numara mı? eger oysa cok yetenekli cocuk.Ejuke & van Bergen paketi yapalım Heerenveen'den
11 numara giyiyor evet. Geçen sene Skovların isimleri geçerken ben bu çocuğu çok istemiştim ama bize nasip olmayacak gibi görünüyor.van bergen ejuke videolarındaki 11 numara mı? eger oysa cok yetenekli cocuk.

Emre çolak ve Sinan gümüş gibi isimlerin gelmesinden daha çok korkuyorum, Arda gelsin ne olacak
Takımı küme düşsün bugün takımlar sıraya girer Lerma için. Nakamba neyimize yetmiyor ey uykucular.
Futbol oynama isteğindeyse yapar.Evren Turhan: "35 yaşındaki Burak Yılmaz Lille'e gidiyor. 40 yaşındaki Emre Belözoğlu uçuyor. Gökhan Gönül ve Caner Erkin şimdi kaç yaşlarında ama herkes peşlerinde. Arda Turan mı yapamayacak? Barcelona'da oynamış Arda Turan mı yapamayacak?" (A Spor)