Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün burada bazı seviyesiz tartışmalar ve hakaretler olmuş takip etme fırsatım olmamıştı. Ancak üslup konusunda uyarıyorum özellikle bazı arkadaşlar dikkat etsin sonra yıldırım çarpmasın.

12 Ağustos'ta kampta takımda kaç yeni oyuncu olur acaba? Minimum 6 gibi duruyor. Hocanın istediği 12-13 falandır. Tahminim 8

Günaydin Renkdaşlar,

Malesef dün çok acı ve kara bir gün yaşadık...

Neyseki transfer taraftarını sevindirecek haberler çok yakında...

Nuri Şahin bonservisi elinde bir oyuncu ve bu sezon daha ismi geçmedi. Önümüzdeki sezon önlibero ihtiyacımızın ve yabancı sınırının olduğunu düşündüğümüzde iyi bir fırsat transferi olacağını düşünüyorum. Nuri Şahin vizyonlu ve dünya görüşü olan bir futbolcu, Terim'in saha içindeki sesi olabilir.
Ayrıca, Mensah ve Gökhan Töre'e takımımıza yararlı olabilir.

Günaydin Renkdaşlar,

Malesef dün çok acı ve kara bir gün yaşadık...
emoji31.png

Neyseki transfer taraftarını sevindirecek haberler çok yakında... emoji846]
emoji91.png
emoji91.png
emoji91.png

istihbarat ver

Bize güzel haberler ver.

Bokoyako ve Silva dedin kaldı öyle
Bakayoko maaş dan dolayı pahalı geldi. Ayrıca Terim bu sene fiziki merkez orta saha dan ziyade "hizli, koşan ve çevik" Adam istiyor diye talimat gelmiş.

Silva ise menajer üzeri bize sunuldu, lakin teknik ekip yaşlılığı ve yaşadımız Sakatlıklar sonrası Veto etti onu.

Her gün 20-30 oyuncu bize menajerler tarafından sunuluyor.

keske hiç 2 sene sampiyon olmasaydık,gecen sezon 3 kupa kaldırmasaydık.tudor kalsaydı da kıcımızın üstüne otursaydık..bunu hakediyoruz,şu yorumları gördükçe öyle diyorum.sımarıklık,karamsarlık ne ararsan var

ayrıca 2017de sampiyonlugu haketmişti basaksehir,2020'de degil.adamlar güzel dizayn etti,dün bi twit vardı.uzaktan cakarsan göztepe macındaki gibi hakem ne yapabilir diye?duran top,frikik,şut,güç ve hız gelecek sezon sampiyonlugu getirir

Oğulcan Çağlayan bitmiş.

Bugün mukavele'nin son pürüzleri konuşulacaktır. 1-2 gün içinde müspet gelişme olur.

Camia ya H.O. - ilk yıldızımıza hoşgeldin diyoruz.

Koca sezonu 56 puanla besiktasin altında bitirdik. Mancini 68 puan toplayıp gönderilmişti vay anasını.
Mancini gönderilmedi. Mancini karşılıklı oturup, anlaşarak kulüp ile yollarını ayırdı.

Mancini gönderilmiş olsa yıllık ücretinş burada bırakmazdı (yaklaşık 4.5 milyon euro). Ve 56 puanın 10’unu Fatih Terim toplamıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt