- 10 Nisan 2013
- 58.947
- 42.346
- 3.943
Dün burada bazı seviyesiz tartışmalar ve hakaretler olmuş takip etme fırsatım olmamıştı. Ancak üslup konusunda uyarıyorum özellikle bazı arkadaşlar dikkat etsin sonra yıldırım çarpmasın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence resimde oynama var bacakları da çok ince
Edit:gerçi kollar iyi bilemedim
içine çekmiş.

Günaydin Renkdaşlar,
Malesef dün çok acı ve kara bir gün yaşadık...![]()
Neyseki transfer taraftarını sevindirecek haberler çok yakında... emoji846]![]()
![]()
![]()
Demek 10 gün BANKO birşey olmaz.Transfer sezonunun başlamasına son 10 gün...
Bize güzel haberler ver.Günaydin Renkdaşlar,
Malesef dün çok acı ve kara bir gün yaşadık...
Neyseki transfer taraftarını sevindirecek haberler çok yakında...![]()
"Istihbarat verebilir misiniz sayın Transfer Istihbarat Şefi?" diye nazikçe sorsan belki. Ben basit asker değilim. Transfer Generalıyım.istihbarat ver
Istihbarat verebilir misiniz sayın Transfer Istihbarat Şefi? diye nazikçe sorsan belki. Ben basit asker değilim. Transfer Generalı!
20 30 mu?Sen gomis i 6 milyon Euro'ya ver adam 80 maçta 63 gol 13 asist yapsın .1-2 milyon Euro için 20-30 milyon euro harca sonuç forvet olmadan ligi tamamla
Bakayoko maaş dan dolayı pahalı geldi. Ayrıca Terim bu sene fiziki merkez orta saha dan ziyade "hizli, koşan ve çevik" Adam istiyor diye talimat gelmiş.Bize güzel haberler ver.
Bokoyako ve Silva dedin kaldı öyle
Mancini gönderilmedi. Mancini karşılıklı oturup, anlaşarak kulüp ile yollarını ayırdı.Koca sezonu 56 puanla besiktasin altında bitirdik. Mancini 68 puan toplayıp gönderilmişti vay anasını.