Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Semihi istemek icin bir rasyonel arguman yok

Servet Cetin su anki haliyle bile Semihten daha iyidir

Fatih hocayı her.zaman sevmiş savunmuş biriyim hatta onun için gerek burda gerek arkadaş cevremde çok kişiyle kavga da ettin amaaa hoca cidden kafa topuba bile cikmaktan aciz bienvenu gibi bir kazmadan hız ve güç olarak yavaş berbat bir stoperi ve vitaminsiz en ufak omuz darbesiyle yıkılan 4 senede 4 tane faydasi olmayan emre çolak transferlerini cidden istiyorsa ve onayliyorsa benim icin Fatih Terim bitmiştir. Ona olan sevgimde saygımda biter en büyük Fatih Terim düşmanı olurum

Malesefi ben genel türk oyuncuları için kullandım Kaan özelinde değil. Kaan gibi kaliteli ve uyguna pek türk oyuncu yok.

Terim gitmedigi surece bu takim her yil kotuye gidecektir

Ben bu Emre Çolak haberlerine hiç ihtimal vermiyorum. Hocanın da isteyeceğini düşünmüyorum doğrusu. Semihi bile istemesini zor da olsa mantık içinde açıklayabiliyorum, işte Türk stoper yedek olacak yılda 2-3 maç oynayacak en fazla ve çok düşük maaş alacak, bir de geçen sene çok sakatlık verdik onun korkusu şeklinde ama çolağın mevkisinde ona sıra gelme ihtimali neredeyse yok denecek kadar az, üstelik bedava gibi bir paraya oynayacağını da sanmıyorum semihin aksine.

Caner konusunda ise kabul edelim ya da etmeyelim yerli sol bek olarak Hasan Ali ve Caner halen en iyi Türk seçenekler. Tercih şansım olsa Hasan Aliyi tercih ederdim, hataları olsa da daha dengeli bence ama Canere de yeni kuralda hayır denmez.

Semihi istemek icin bir rasyonel arguman yok

Servet Cetin su anki haliyle bile Semihten daha iyidir

Valla hocam Servet her haliyle bir çok futbolcudan da daha çalışkandır. Pandemiden önce her sabah 7'de salonda karşılaşıyordum. Adam futbolu bırakalı kaç sene oldu hala tank gibi vücut var.

herkesin önünde el öptü diye bir acuncu sahtekar,

ses etmeden sanki asgari ücrete oynayacakmis gibi göreve her zaman hazirim diyen florya bekcisi semih

gibi kalaslar 1.5 milyon euroya camianin evladiymis gibi davranip banka hesaplarini dolduracaklar

Eeyy yönetim Hakan Balta diye bir adam vardı bayağı soğukkanlıydı onu da mı alsak hazır yabancı sınır gelmişken

geçen yaz tarihimizin kağıt üstünde en iyi kadrolarından birini kurduk ve tarihimizin en kötü futbollarından birini oynadık.bu yaz çoğu kişiye göre tarihimizin kağıt üstünde en kötü transfer sezonlarından birini geçiriyoruz ve bakalım sonuç ne olacak. herşey sahada olup bitiyor biz nekadar kağıt üstünde hesaplar yapsak da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt