Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda Turan
Caner Erkin
Emre Çolak ve Semih Kaya Galatasarayımızda.

Ama ben sadece Arda ve Caneri paylaşıyorum. Çünkü bu iki ismin kalitesine güveniyorum sadece. Ardanin bizde ve Atletico Madridde neler yaptığı ortada keza Barcelona gördü. Caner bence Hakan Ünsaldan sonraki en iyi sol bek. Keza Cska ve İnter gördü o da. İkinize de güveniyorum aslanlar haydi bakalım
PhotoCollage_20200725_203241171.webp

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yabancı sınırı kuralının değişmesini istemeyen kulüplerin başkanları hocaları ortak bi kanalın bi programına katılıp neden kuralı istemediklerini çıkıp anlatmalı.Tepki göstermeli..

Yeni yabancı kuralıyla alakalı Okan Buruk: "İtiraz etmeyen var mı acaba? Dışarıda, sokakta, evde... 'Doğru kural' diyen hiç duymadım. Neden alındığını bir kere bilmiyoruz. Dünyada böyle bir saçmalık yok." (NTV)
türkiyede her dediğini yaptırabilecek en önemli kulüp ibb. başkanı ve hocasının istememesi cidden pek gerçekçi gelmiyor.
gerçekten istiyolarsa da bu seneye kadar olan şekilde devam eder kural.

Semih ve Emre transferleri gercekten sacma hadi Emre colak biraz biraz gazla.mazla.ortasahada kosar basar biseyler yapar ama Semih kaya hatalardan baska hic bisey vermez Ahmeti gonderip Semihi oraya koymak cok sacma bi hamle olur.

Hoca artık kariyerinin sonlarına geldi, kariyerini de iyi bi şekilde zirvede bitirmek isteyecektir, o yüzden genç oyuncu yetiştirmek isteyeceğini pek sanmıyorum, daha çok hazır risksiz transferlere yönelecektir diye düşünüyorum. Bana kalırsa sürekli aynı oyuncularla şampiyon olmaktansa yeni yüzlerle gençlerle şampiyon olmamayı tercih ederim.

ayrı ayrı iş yapmayın bir araya gelin nihatı titretir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt