Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen hafta da yazdım bülent hoca kendini geliştirmiş.Bi kaç sene önce 2.ligde bile kümeye oynayacak antalya kadrosunu ilk 7ye sokmuştu , rezil konya kadrosuyla da imkansızı başardı.Okan gibi de değil hem taraftar çok sever , hem de Galatasaraylı olduğunu belirtir.Okanı ne zaman görsem “eski galatasaray oyuncusu” olduğunu söylüyor.Bence daha çok hakediyor Galatasarayı okandan

ulan adam 39 yasında defanstan top çıkarıyor ofansta penalti yaptırıyor bizim heriflerde 28 yasında saha çimlerine çalım atarken kaptırıyor gol yiyoruz

Geçen hafta da yazdım bülent hoca kendini geliştirmiş.Bi kaç sene önce 2.ligde bile kümeye oynayacak antalya kadrosunu ilk 7ye sokmuştu , rezil konya kadrosuyla da imkansızı başardı.Okan gibi de değil hem taraftar çok sever , hem de Galatasaraylı olduğunu belirtir.Okanı ne zaman görsem “eski galatasaray oyuncusu” olduğunu söylüyor.Bence daha çok hakediyor Galatasarayı okandan
Okanin suan 2 kupasi oldu, winner olmak onemli

Bugun yogundum gelişmeler nelerdir?
Arda, caner, emre.ç, emre.k, semih geldimi?
Ali yavuz, atalay, yunus, emin, kerem(yenitransfer) gittimi?

Trt de soylenenler dogruysa Terim hemen istifa etmeli Gelecekler kalacaklari duyunca bunadigini anladim

Fatih hoca gelecek olanlara saygi duyulmali gibi birsey demisti

Son dedikodulada göre

Volkan Babacan
Luyindama.. Maicon.. Marcao
Omar.. Seri.. Mensah.. Caner
Emre Kılınç.. Falcao.. Arda

Muslera
Semih.. Donk.. Emin
Linnes.. Çolak.. Taylan.. Saracchi
Oğulcan.. Diagne/Babel/Adem.. Kerem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt