- 3 Haziran 2015
- 57.190
- 66.385
- 4.143
Stopersaray
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Araplar pek seviyordu oysaŞu Maykonu bile satamadık rezillik cidden ne kadar beceriksiz bir yönetim, En kötü verin bonservisini eline gitsin daha kim alır bunu.
dar alanda topu sağa sola çekip arayı bıraktıgını göremiyor musun heis!!!
takıma lvl atlatacak
Sen nasıl satardın? Neden bedavaya verilsin? En kötü tekrar bir takıma kiralarsın ordan bir para kazanabilirsin. orada iyi bir performans gösterdi Al Nassr almazsa bile talibi çıkacaktır.Şu Maykonu bile satamadık rezillik cidden ne kadar beceriksiz bir yönetim, En kötü verin bonservisini eline gitsin daha kim alır bunu.
Hocam bu kararla nihat 'ın alakası yokki gelen yabancı serbest mi diyecek6+4 olmayacak. Betoncu Nihat üç vakte kadar kovulmazsa bırakır.
PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Santrafor DiagneSon durum:
VBabacan
Maicon L'dama Marcao
Omar Mensah ?(Omer) Saracchi(Caner)
EmreK Falcao Arda(Kerem)
As 11 yazdim falcao diagne'nin onunde olur ikisi de hazir oldugundaSantrafor Diagne
Oyuncu kabul ettiyse serbest kalma bedeli belliyse neyin gorusmesi buGalatasaray Kaan Ayhan'ın kendisi ile anlaşma sağladı. Oyuncu Galatasaray'a gelmeyi kabul etti.
2,5 milyon euro serbest kalma bedeli var. Görüşmeler olumlu ilerliyor. (TransferWeb)
Yalanin biri bin para neyi gorusuyolar o zaman alir gelirsinGalatasaray Kaan Ayhan'ın kendisi ile anlaşma sağladı. Oyuncu Galatasaray'a gelmeyi kabul etti.
2,5 milyon euro serbest kalma bedeli var. Görüşmeler olumlu ilerliyor. (TransferWeb)