Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maicon isi kötü oldu. Hem yabanci sinir hem bonservis yok oldu. Hoca 2 hafta icinde bir seyler olacak dedi ama cok zor bu sartlarda manevra yapabilmek

maicon maaşını 900 bine ceksin +3 yıllık anlaşma yapalim

Şu Maykonu bile satamadık rezillik cidden ne kadar beceriksiz bir yönetim, En kötü verin bonservisini eline gitsin daha kim alır bunu.

dar alanda topu sağa sola çekip arayı bıraktıgını göremiyor musun heis!!!
takıma lvl atlatacak

Soldan ağır ağır gelirken birden topu sağa çekip ortalayıp Diagne’nin kafayı çaktığını görür gibiyim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ed2Nb1YWoAAHu__

Şu Maykonu bile satamadık rezillik cidden ne kadar beceriksiz bir yönetim, En kötü verin bonservisini eline gitsin daha kim alır bunu.
Sen nasıl satardın? Neden bedavaya verilsin? En kötü tekrar bir takıma kiralarsın ordan bir para kazanabilirsin. orada iyi bir performans gösterdi Al Nassr almazsa bile talibi çıkacaktır.

Son durum:

VBabacan
Maicon L'dama Marcao
Omar Mensah ?(Omer) Saracchi(Caner)
EmreK Falcao Arda(Kerem)

Futbolcu satmayı geçtim, bonservislerini ellerine verip gönderemiyoruz bile. Hala Belhanda 5 milyon euro'ya satıldı gibi komik haberler çıkıyor. Bu kadar mı değersiz bizim futbolcularımız.

Öyle veya böyle maicon bizim futbolcumuz ve Arap liginde sezonun en iyi stoperi oldu bu adam illa ki istiyor Arap kulüpleri ama gelen ilk teklifi de açlıktan ölmüş gibi kabul etmek olmak bizim taraftar kendi takımındaki oyuncuları değersiz göstermekte bir numara ayrıca biz bu sezonun yarısını stoper olmadan oynadık hatta sezonun en önemli maçlarına lemina çıktı stoper de maicon olsa her türlü daha iyiydi

MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray Kaan Ayhan'ın kendisi ile anlaşma sağladı. Oyuncu Galatasaray'a gelmeyi kabul etti.
2,5 milyon euro serbest kalma bedeli var. Görüşmeler olumlu ilerliyor. (TransferWeb)

Berk
Kaan Luyi Marcao
Omar Mensah xxx Saracchi
Emre K. Falcao Trezeguet

nando döndügünde Caner sola

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt