Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atalay felan bu sene de oynamayacaksa kiraya verelim bari
Acun gidip hollandadan takim alabiliyor. Şu takim bir sene falcaoya verecegi parayi alt yapiya ve avrupada bir pilot takima harcasa hicbir para sorunu olmayacaktı. Atalay iyi mi kotu mu bilmiyoruz 10 yilda atalay gibi 40 tane tane oyuncu var boyle alt yapidan ne oldugu belli olmayan

Serv örnek alırak yapılmış bir sözleşme gibi.
senelik garanti ücretlerini de koyalım üzerine bu paranın kmk. ve 5 milyon euro çıkaralım

ortaya inanılmaz 1 kazık çıkıyor + kendisinin aldığı puan bonuslarını saymıyorum. fakire fukaraya verilsin onlarda

Buna ek olarak Futbolcuya takımın futbolcunun fiilen oynadığı TFF Süper Lig ve UEFA müsabakalarında alacağı her bir puan için 5.000 EUR prim ödeyecektir. Kulübümüzün, oyuncunun görev aldığı maçlarda kazanacağı her 25 puan sonrası ekstra 100.000 Euro prim ödemesi yapılacaktır.

Ed1yxLdWoAU2iOU
Erkan ne durumda acaba ?
13 Maç 10 gol istatistik ile oynamış u19'da.
Hiç düşünülmüyor.

senelik garanti ücretlerini de koyalım üzerine bu paranın kmk. ve 5 milyon euro çıkaralım

ortaya inanılmaz 1 kazık çıkıyor + kendisinin aldığı puan bonuslarını saymıyorum. fakire fukaraya verilsin onlarda

Buna ek olarak Futbolcuya takımın futbolcunun fiilen oynadığı TFF Süper Lig ve UEFA müsabakalarında alacağı her bir puan için 5.000 EUR prim ödeyecektir. Kulübümüzün, oyuncunun görev aldığı maçlarda kazanacağı her 25 puan sonrası ekstra 100.000 Euro prim ödemesi yapılacaktır.
Zengin koca bulmuş hatun gibi sözleşme yapmış.

Maicon'un takımı liderin 6 puan gerisinde ve Çarşamba günü lider ile oynuyorlar içeride.

Yönetim bu blöfçüleri çağırarak iyi iş yapmış, şimdi çıksınlar işin içinden.

Seneye şampiyonluk kovalayacak takımlar arasında en oturmuş kadro yine Başakşehir'in kadrosu olacak gibi görünüyor. Trabzon'un hücum hattı çok iyi, defansı kötü, BJK iyice küçülmeye gideceğini açıkladı, FB'de para edecek topçu dahi yok. Kalede Altay, forvette Muric ile başlarlar büyük ihtimal. Bekleri kötü, stoperleri vasat. Emre futbolu bıraktı, Ozan, Jailson falan ilk onbir oynar orta sahada. Bizde yine iyi kötü piyasası olan oyuncular var. Muslera, Marcao ve Luyindama gibi çok ciddi bir savunma hattı var. Bir kaç mantıklı hamle ile yine Başak ve biz yarışır gibiyiz.
En önemlisi Trabzonspor'un Sörloth'u gibi net bir golcü almak.
Bu sene zaten BJK maçına kadar 8/8 yapılan dönemde rüzgarı bayagi bir arkamiza almıştık. İddaa bile bizi favori gösteriyordu. Virüs mirus, seyircisiz oynama vs derken, ağır sakatlıklar, cezalar vs vs g.muze bir göktaşı düşmediği kaldı.

Bence o kadar çöp bir kadromuz yok, enseyi karartmaya da gerek yok.

Orta sahada iyi bir ikili yakalayıp, net bir golcü ve hızlı bir kanat oyuncusu alabilirsek, Cl oynayacak bir Başak ile rahat yarışır gibiyiz. TS de zorlar.

Seneye Alanya, Sivas gibi takımlar Avrupa oynayacağı için bu seneki kadar iddaali olamazlar diye düşünüyorum.

Gününüz aydın olsun renktaşlar,

Bazı yorumları ilginç bulduğum için bu mesajı atıyorum. Her gördüğünüz habere hele ki Twitter gibi mecralardan takip ettiğiniz hesaplara inanmayın. En doğru haberi yine forumda buradan öğreniriz zaten.

Onun dışında kendi sözleşmeli oyuncusunu kötülemeye ve değerini düşürmeye ne kadar meraklısınız. Sanki elimizde ki oyunculardan daha iyisini alacağız (sözde kiralık gelen yıldızlar bizim değil, öyle değil mi?). Bu sene bu felsefe ile transfer sezonunun son haftalarında gelen Nzonzi, Seri, Lemina ve Falcao gibi oyuncuları gördükte ne oldu. Yolladığımız oyuncular bunlardan iyi performans verdi bizde.

Eğer Maicon bizimle kampa girecekse kalsın daha iyi. İlla o Arap takımına satılacak diye sözümüz veya anlaşmamız var? Sanki dünyada başka takım yok, hayret doğrusu.

Belki Fatih hoca 3lü defansa geçecek.

Luyindama - Maicon - Marcao
Omar - Kaan Ayhan - Mensah - Caner

Bu tarz bir defans ve orta saha yapsalar fena mı olur, ligde fiziki üstünlüğü kurduktan sonra ve topla çıkmayı seven kanatlar olduktan sonra hücuma kimi koyarsan koy yemeden atarsın zaten. Süper ligi gözünüzde büyütmeyin. Güneşin tadını çıkarın. Akşam premier league maçlarına bakın, futbola doyduktan sonra kendinize gelirsiniz ve bizim ligi değerine göre yorumlarsınız diye umuyorum.

Evlatlara paraları saçsınlar bakalım prag da bile kadroya giremeyen çöp

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
😆
Linnes 1.4 milyon euro (16 maç, 0 gol, 0 asist)
N’Zonzi 3.2 milyon euro (15 maç, 0 gol, 1 asist)
Feghouli 4.2 milyon euro (40 maç, 7 gol, 6 asist)
Belhanda 3.3 milyon euro (33 maç, 4’ü penaltı 7 gol, 3 asist)
Andone 2.2 milyon euro (15 maç)
Falcao 6 milyon euro (gerek bile duymadım)

Bu sene verim alamadığımız, ama parasını da seve seve yatırdığımız yabancı oyuncularımız. Toplam maliyeti TL’ye çevirince: 150.000.000 TL

Şimdi yerli futbolculara gelelim. Her maç skor ne olursa olsun küfür yiyen, bu sene az çok faydalı olmuş yerli futbolcularımız.

Ömer Bayram 400 bin euro (39 maç, 1 gol, 13 asist)
Adem Büyük 900 bin euro (34 maç, 11 gol, 1 asist)
Taylan Antalyalı 300 bin euro (23 maç, 2 gol, 5 asist)
Okan Kocuk 250 bin euro

Kulübün evlatları eğer bu takıma, yazdığım yabancı futbolculardan fazla katkı sağlamasın, ben bu forumu bırakırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt