- 1 Ağustos 2014
- 63.850
- 75.054
- 4.338
Yes yesOha bide parami vericekler
Belhanda is a good player
perfect excellent
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yes yesOha bide parami vericekler
yener hoca gerçekten iyiBizim saglikcilara kim gecerli not verecek![]()
Acun gidip hollandadan takim alabiliyor. Şu takim bir sene falcaoya verecegi parayi alt yapiya ve avrupada bir pilot takima harcasa hicbir para sorunu olmayacaktı. Atalay iyi mi kotu mu bilmiyoruz 10 yilda atalay gibi 40 tane tane oyuncu var boyle alt yapidan ne oldugu belli olmayanAtalay felan bu sene de oynamayacaksa kiraya verelim bari
King of Magrip!Yes yes
Belhanda is a good player
perfect excellent
senelik garanti ücretlerini de koyalım üzerine bu paranın kmk. ve 5 milyon euro çıkaralımServ örnek alırak yapılmış bir sözleşme gibi.
Erkan ne durumda acaba ?
Zengin koca bulmuş hatun gibi sözleşme yapmış.senelik garanti ücretlerini de koyalım üzerine bu paranın kmk. ve 5 milyon euro çıkaralım
ortaya inanılmaz 1 kazık çıkıyor + kendisinin aldığı puan bonuslarını saymıyorum. fakire fukaraya verilsin onlarda
Buna ek olarak Futbolcuya takımın futbolcunun fiilen oynadığı TFF Süper Lig ve UEFA müsabakalarında alacağı her bir puan için 5.000 EUR prim ödeyecektir. Kulübümüzün, oyuncunun görev aldığı maçlarda kazanacağı her 25 puan sonrası ekstra 100.000 Euro prim ödemesi yapılacaktır.
Erkan Süer pek beğenemedim o çocuğu.Erkan ne durumda acaba ?
13 Maç 10 gol istatistik ile oynamış u19'da.
Hiç düşünülmüyor.
evet hatta burak da gelse keskeArdayi istiyormusun gercekten?
Aynen.... o zaman monaco da desin ki onyekuru nasıl. GelirMaicon nasıl geri döner diye yakıp yıkan arkadaşlar oyuncu satışından bahsetmesin dahaAdamı değersizleştirip para kazanmaya çalışmak neyin kafası?
Evlatlara paraları saçsınlar bakalım prag da bile kadroya giremeyen çöp
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O senin yerli sevici oldugunu bilmiyordum Reisevet hatta burak da gelse keske