Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A sporda az önce 5 dakikalık bi haber girdiler.. Haberde 5 dakika boyunca hakemlerin en çok trabzonu yaktığı ve 20 puan kaybettigini söylüyorlar..
Ya şunu ts internet sitesinde filan yayinlasa yok artık denirdi..
Adamlar ulusal kanalda resmen bir takımın başkanlığını yapıyorlar..
Ayıp be kardeşim..

Beşiktaş, Japon stoper Maya Yoshida ile anlaşma aşamasında. (TRT Spor)

A sporda az önce 5 dakikalık bi haber girdiler.. Haberde 5 dakika boyunca hakemlerin en çok trabzonu yaktığı ve 20 puan kaybettigini söylüyorlar..
Ya şunu ts internet sitesinde filan yayinlasa yok artık denirdi..
Adamlar ulusal kanalda resmen bir takımın başkanlığını yapıyorlar..
Ayıp be kardeşim..
ulusal kanal degil parti kanali

A sporda ılgaz cınar ra ömer bayram a fenerin ilgisi varmı diye soruluyor bilmiyorumki diyor..
Programdakı bayan da tüm maçların ilk yarılarında fazla gol beklemiyorum diyor bu nasıl bi yorum yaa komedi gibi program :puhaha:

Arda Turan: "Çok şükür bana bir ömür yeter.."
IMG_1578.webp

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ekli dosyayı görüntüle 85847

Demek boyle bir sozlesmesi olan bir futbolcumuz indirime gitmek istemedi ha.

O az sayida indirime gitmeye yanasmayan ve ihtarname ceken yabanci oyunculari sezon biter bitmez hemen sutlayacaksin hemen.
Kesinlikle verelim ellerine bonservislerini defolsun lar en azından hem maaştan kurtuluruz hem huzursuzluktan ve ruhsuzluktan zaten bonservis veren de çıkmayacak gibi

Arda turan konusu fazla uzadı bu iş uzandıkça da umarım kulüp içi kaos filan çıkmaz bana kalırsa çıkacak gibi hissediyorum

Bizimkiler belki Feghouliyi taraftarin önüne atiyor olabilir? Sonra ucuza satarlarsa, bu durumu bahane olarak kullanabilirler. Taraftar tepki gösterirse, adamin bedavaya gitme riski vardi. Feghouli icin verilen 3-4 milyon bu durumda süper bonservis falan derler.
Gerek yokki zaten o kendini attı ateşe TS maçındaki kırmızı kart ile

1 2 hafta onceye Irfan Kaan umudum vardi ama foruma girdigim her gunun sonunda icimdeki umudu yavas yavas öldürdünüz. Ne karamsar adamlarsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt