Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hangi akıl mantıkla şu araba öyle bir kontrat yapılır ki zaten.

Resmen gel de bizi sömür daveteyesi verdi bizimkiler 2017 de.

Allah belanızı versin Dursun, Cenk ve Tudor.

sent via GSC
Gerizekalilar delaney ve johanseni alsalardi,ortasaha aramazdik.Fatih hoca da rahat ederdi 2 sezon da olsa

Thiago Silva.

Ekli dosyayı görüntüle 85850

Aradımız Lider. Luyindama ile beraber Çin Duvarı olur resmen.

1+1 ve sponsor desteği ile niye olmasın... Brezilyalıları severiz

Gerçekten tam bir lider , gözümde Ramos,Van Dijk la beraber dünya üzerinde ilk 3 stoper arasında.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gerizekalilar delaney ve johanseni alsalardi,ortasaha aramazdik.Fatih hoca da rahat ederdi 2 sezon da olsa

Hamzanin ilk transfer döneminde bosta müthis topcular vardi, orada hic birini almadik hatta almaya tesebbüs etmedik bile.

Iste orada anladim ben bu Dursun dan hic bir halt olmayacagini. Bir de aylarca Ibrahimovic'i israrla hic bir sekilde yalanlamayarak milleti kandirdi ümitlendirdi serefsiz.

Delaney türkiyeye gelmeyi istemiyordu ama. Digerlerini kacirmak salaklikti, ama Delaney Bundesliga üzeri Premier League transfer olmayi istiyordu. Ama Bremenden sonra Dortmund gibi büyük takim istedi diye PL'e gitmesine gerek kalmadi.

nasil transfer yapiyorsak 1 seneden fazla bizde kalan adamlara araplardan baska talip cikmiyor. hala vizyon ayagina geri dönüsümü olmayan futbolcular kovaliyorlar. yakinda araplar bile bizden topcu almaktan vazgecer. belhanda ve feghouli'yi simdi sattin sattin yoksa gitmezler.

nasil transfer yapiyorsak 1 seneden fazla bizde kalan adamlara araplardan baska talip cikmiyor. hala vizyon ayagina geri dönüsümü olmayan futbolcular kovaliyorlar. yakinda araplar bile bizden topcu almaktan vazgecer. belhanda ve feghouli'yi simdi sattin sattin yoksa gitmezler.

onun sebebi oyuncular değil, saçma sapan sözleşmeleri. bugün belhanda 1 milyon bandında oynasın fransa'dan 50 tane takım alır.

dion lopy geldimi
9uiQpBZbHuNorsCxkBzQm7dleb6AZCxlN1gliw9msH4-vSVcZaURHWYyWQ8Q_fNiSmlBWACX

Hamzanin ilk transfer döneminde bosta müthis topcular vardi, orada hic birini almadik hatta almaya tesebbüs etmedik bile.

Iste orada anladim ben bu Dursun dan hic bir halt olmayacagini. Bir de aylarca Ibrahimovic'i israrla hic bir sekilde yalanlamayarak milleti kandirdi ümitlendirdi serefsiz.
Tarihi firsati kacirdi salak herifler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt