Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Hg @Anadolu Tat 1071 renktaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerizekalilar delaney ve johanseni alsalardi,ortasaha aramazdik.Fatih hoca da rahat ederdi 2 sezon da olsaHangi akıl mantıkla şu araba öyle bir kontrat yapılır ki zaten.
Resmen gel de bizi sömür daveteyesi verdi bizimkiler 2017 de.
Allah belanızı versin Dursun, Cenk ve Tudor.
sent via GSC
Ne yedin bugun ?Bu ffp sartlarinda ve bu araplarla sampiyon olmak buyuk basari,fatih hoca sagolsun.2012 Galatasaray'ini yaratir inşallah yeniden
Bilmiyom,tadim yok ama tatile gidecegim ve 2012 Galatasaray kadrosu kurulurken keyif yapacagimNe yedin bugun ?
Thiago Silva.
Ekli dosyayı görüntüle 85850
Aradımız Lider. Luyindama ile beraber Çin Duvarı olur resmen.
1+1 ve sponsor desteği ile niye olmasın... Brezilyalıları severiz
Gerizekalilar delaney ve johanseni alsalardi,ortasaha aramazdik.Fatih hoca da rahat ederdi 2 sezon da olsa
Yönetime hakaret miGerizekalilar delaney ve johanseni alsalardi,ortasaha aramazdik.Fatih hoca da rahat ederdi 2 sezon da olsa
Alin bu g*tunu kaldiramayan oyuncuyu.
nasil transfer yapiyorsak 1 seneden fazla bizde kalan adamlara araplardan baska talip cikmiyor. hala vizyon ayagina geri dönüsümü olmayan futbolcular kovaliyorlar. yakinda araplar bile bizden topcu almaktan vazgecer. belhanda ve feghouli'yi simdi sattin sattin yoksa gitmezler.
dion lopy geldimi
Tarihi firsati kacirdi salak heriflerHamzanin ilk transfer döneminde bosta müthis topcular vardi, orada hic birini almadik hatta almaya tesebbüs etmedik bile.
Iste orada anladim ben bu Dursun dan hic bir halt olmayacagini. Bir de aylarca Ibrahimovic'i israrla hic bir sekilde yalanlamayarak milleti kandirdi ümitlendirdi serefsiz.