- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Galatasaray'da; Falcao, Seri, Feghouli, Babel ve Diagne takımda kalacak, Lemina ve Belhanda ile yollar ayrılacak.
(TRT Spor)
(TRT Spor)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O adamlar kalırsa cacık olmaz bu takımdan.Galatasaray'da; Falcao, Seri, Feghouli, Babel ve Diagne takımda kalacak, Lemina ve Belhanda ile yollar ayrılacak.
(TRT Spor)
trtspor = yalan makinesiGalatasaray'da; Falcao, Seri, Feghouli, Babel ve Diagne takımda kalacak, Lemina ve Belhanda ile yollar ayrılacak.
(TRT Spor)
O adamlar kalırsa cacık olmaz bu takımdan.
PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Geçen sen yokken makarasını yaptıkbize sığır forvet lazım fişekler gtümüzde patlıyo
Demekki Belhanda ve Lemina devam edecek diğerleri ayrılacak.Galatasaray'da; Falcao, Seri, Feghouli, Babel ve Diagne takımda kalacak, Lemina ve Belhanda ile yollar ayrılacak.
(TRT Spor)
Mensah icin 2 milyon + Ozornwafor kiralik verelim, diger 1.6 milyonu siz halledersiniz
Süleyman Rodop;
"Galatasaray'ın bir transferi var, söylersem adamın fiyatı katlanır demiştim. Bu isim Kaan Ayhan. Fatih Terim onu çok istiyor."
Bir de olursa el yayinGalatasaray’ın önümüzde ki sezon toplam geliri:
- Nike: €10.000.000
- Sixt ve Magdeburger: €4.000.000
- Yayın geliri: €20.000.000 (daha fazlası olmaz)
- Kombine satışları: €6.000.000 (daha fazla olabilir)
- Maç günü gelirleri: covid yüzünden belirsiz
- Türk Telekom (stad): €4.000.000
Yaklaşık €44.000.000 maç günü gelirleri hariç.
Tabi bu gelirler temlik altına alınmadıysa.
Ee şimdi söylemiş olunca fiyatı katlanmıyacak mı yani? Bu Rodob denilen herif tam bir sapık yav.Süleyman Rodop;
"Galatasaray'ın bir transferi var, söylersem adamın fiyatı katlanır demiştim. Bu isim Kaan Ayhan. Fatih Terim onu çok istiyor."
Süleyman Rodop;