Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.282
- 15.104
- 1.878
Salmis kendini. Gitsin iste arabistana. Orda o fizikle bile onu alirlar ve daha fazla maas alir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
altin coksa aninda sat bide harika olurKadro 53 kişi mi? Hemen OSMden Galatasarayi kapmam lazim. Oyuncu satarak manyak para gelir.
53 oyuncu icinde altyapi oyuncularda var sözlesmeli olan53 kisilik kadroya ne yapacaksa? copluge cevirdi takimi transfer yaptira yaptira. Birde td'ligi birak baskan ol diyorlar. Olsunda kadroyu 153 oyuncuya cikarsin.
53 oyuncu icinde altyapi oyuncularda var sözlesmeli olan
Aynı benim patron gibi konuştun.Biliyorum. Uefa kupasini 25 kisilik kadroyla aldik. Onun icinde de altyapidan gelenler vardi. Simdi Ha bire isimize yaramayan cop doldurduk. Ise yaramiyor ama maaslari yatiyor.
Borcu 10 milyar tl yapar riva florya ada otel ne varsa bitirir53 kisilik kadroya ne yapacaksa? copluge cevirdi takimi transfer yaptira yaptira. Birde td'ligi birak baskan ol diyorlar. Olsunda kadroyu 153 oyuncuya cikarsin.
altin coksa aninda sat bide harika olur
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tam ardayı açıklamanın vakti.hazır ortalık karışıkkenArtık transferler açıklansinda şenlensin ortalık
Niye aciklamadiklarini hakkaten anlamiyorum. acikla kardesim emreyi keremi ardayi oguzhaniArtık transferler açıklansinda şenlensin ortalık
Kaan güvenyav bu hesap kim adamın dedigi tek dogru sey gelecek transferden sonra kadrodaki oyuncu sayısıo bile doğru diildir belki de
![]()
Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş:
"Yabancı sınırının Türk futboluna hiç faydası yok."
Şimdi açıklarsa bu senenin bütçesine girer. O yüzden yeni sezonu bekliyorlar.Niye aciklamadiklarini hakkaten anlamiyorum. acikla kardesim emreyi keremi ardayi oguzhani
bir koca götlü futbolcu eskisi daha