Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Lig bitti ama Belhanda hala gitmedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Transfer sihirbazimiz Kaan Ayhanin çikis bedelini anlatiyor![]()
Agaoglu'nu kusturmusler![]()
Güzel kardeşim bahsettiğin iki adama ödediğimiz bonservis miktarı 12 milyon euro ve geldikleri lig belli. Daha önce ne kazandıklarını da az çok biliyoruz. Toplasan ikisi max 750K maaş alıyorlardır.
Kaan'ın durumu şu an alınabilecek en iyi yerli ve bonservisi yok gibi bir şey. Sınır gelmişken böyle bir fırsat transferini kaçırmamız lazım demek istiyoruz.
Yoksa Kaan gelse şöyle olur böyle olur veya Marcao ve Luyindama'dan daha iyi falan demiyoruz. Donk ve Ahmet'den çıkınca zaten direk Kaan'ı alabiliyorsun onu anlatmaya çalışıyoruz. Luyindama-Marcao-Kaan-Emin fazlasıyla stoper rotasyonu için yeterli olur. 3 kalite adam ve 1 genç yetenek kaldı ki alttan da yetenekler gelmeye devam ediyor.
Yer sofrasına oturtup gönlünü alsınlar![]()
o zaten yabancı kuralını destekleyenlerden değil mi niye gitmiş boşuna..![]()
Ali'yle sarmaş dolaştı beter olsun![]()
sinan bolat
kaan luyi marcao
omar mendy mensah saracchi
e.kılınc weisman kenan
Şuan çoğu duyumcuya sor kadrodaki oyuncu sayısıni bilmez ama bu arkadaş bu bilgiye ulaşabilecek istihbarat ağına sahipBu "kadro 53 kişiye çıktı, 51 profesyonel oyuncuya indi" diyen kardeş acayip güven verdi ben Mensah ve Kaan'a bitmiş gözüyle bakıyorum artık. Her transfer sonrası "şimdi 46 sezon sonu 52" diye sayı tutabilmesi bile belli bir tutarlılık gerektirir. Yani transferler gerçek değilse bile güven veren bir duyum tarzı var.
Bu gidişle gsc bi 11 kuracak kendi arasında yeni sezona böyle çıkıcazS.a var mı gelen giden ?
Sup modum "SIRADAN" 2 adam çağırsak yoldan geçen yine o evlatlardan daha iyidirgökhan gönül ve caneri biz alsak semih,arda,emrec,ogulcan transferlerinden daha mantikli olur
bu 2 yasli oyuncu bile bizim evlat cöplerden daha iyidir
Kesin agizindan kacirmistir oradaTransfer sihirbazimiz Kaan Ayhanin çikis bedelini anlatiyor

Lig bitti ama Belhanda hala gitmedi
![]()