Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20200728_185128.webp

Kagit ustunde guzel duruyordu. Juventus gecmisi olan Lemina, Barcelona'nin kapisindan donen Seri ve 2018'de dunya sampiyonu olan fransa'nin kadrosunda bulunan Nzonzi. Bu transerlerde teknik heyetin ve scout ekibin gozden kacirdiklari bir sey var, 3'u de 6 numara pozisyonunda oynuyor. Zaten Belhanda gol atamiyor, sut cekemiyor, sen gidiyorsun 3 tane defansif oynayan orta saha aliyorsun. Isimlere aldanip onay vermistir. Sistem icin dogru profilde olan oyunculari transfer edeyim falan hikaye.

Bitmeyen transferleri kadroya yazmayacagim hatta Ağustos ortasına kadar kadro yapmamak lazım. Bu arada Ön Libero için Mehmet Özcan isterim. Aytaç Kara ağır adam yaşıda var ama Mehmet tam bir wonderkid. Sol kanat beki icinde Cemali Sertel düşünülebilir Saracchi ile rotasyona sokarız

Ekli dosyayı görüntüle 86986

Kagit ustunde guzel duruyordu. Juventus gecmisi olan Lemina, Barcelona'nin kapisindan donen Seri ve 2018'de dunya sampiyonu olan fransa'nin kadrosunda bulunan Nzonzi. Bu transerlerde teknik heyetin ve scout ekibin gozden kacirdiklari bir sey var, 3'u de 6 numara pozisyonunda oynuyor. Zaten Belhanda gol atamiyor, sut cekemiyor, sen gidiyorsun 3 tane defansif oynayan orta saha aliyorsun. Isimlere aldanip onay vermistir. Sistem icin dogru profilde olan oyunculari transfer edeyim falan hikaye.
Gerçekten bu sene buna dikkat etmek lazım ligde hücum özelliğin kadar güçlüsün Muslera sakatlanana kadar ligin en az gol yiyen takımıydık ve bunu Luyindama & Nzonzi olmadan başardık onlar sezon boyunca devam etmiş olsa bu alanda açık ara lider olarabilirdik

Ama işin hücum tarafı ? takımın en çok skor üreten adamlar Adem ve Ömer oldu milyonlarca euro maaş alan oyuncularımızdan hiçbirisi aldığı paranın hakkını veremedi yıldız dediğimiz oyuncular isimlerinin hakkını veremediler böyle olunca ilk 4 dışında kalmak şaşılacak bir şey değil

Forumdaki ilk zamanlarımda Amrabat Riera fanboyu idim kendilerinin yerine Hajrovic ve Telles alinmasina baya tepki vermiştim. Ranocchia ve Rahmetli Astori konuşulmuştu ve Burdisso alinmisti saglam tepki verrmistim. Yine de daha guzel gunlerdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt