Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferi kapattık galiba. Hiç ses yok, herhangi bir gelişme yok.

Yönetim Emre Kılınç, Arda Turan, Oğulcan Çağlayan, Kerem Aktürkoğlu ve Semih Kaya'yı teslim edip yine eylülün son haftasında son dakika transferi yaparsa Terim'i suçlamayın.

Sonra yine sakat herifin teki gelip başarı bekleyen olur. Öyle olacaksa gelmesin.

Müzmin sakat son 3 sezonda 90+ maca cikmazdi bos yapmayalim
Yaw musap hep ayni seyi soyleyip duruyorsun saglikli adamda surekli sakatlanmaz biseyler var demekki surekli sakatlaniyor.En son sakatlandigi hafta 1 hafta sonra doner dediler adam sezonu kapatti belkide bizdeyken kronik oldu.

Forumdaki ilk zamanlarımda Amrabat Riera fanboyu idim kendilerinin yerine Hajrovic ve Telles alinmasina baya tepki vermiştim. Ranocchia ve Rahmetli Astori konuşulmuştu ve Burdisso alinmisti saglam tepki verrmistim. Yine de daha guzel gunlerdi.
riera müthiş bir bekti ya hucüm yeteneği süperdi,zekası ve pozisyon bilgisi sayesinde defansda da kendini baya geliştirmişti.
bunuda buraya bırakam :)

Yaw musap hep ayni seyi soyleyip duruyorsun saglikli adamda surekli sakatlanmaz biseyler var demekki surekli sakatlaniyor.En son sakatlandigi hafta 1 hafta sonra doner dediler adam sezonu kapatti belkide bizdeyken kronik oldu.

Müzmin degilse de kariyeri sakatliklarla dolu bir adam. Kaldi ki o full oynadi denilen sezonların birinde ligde 10 mac kaçırmış.

Müzmin degilse de kariyeri sakatliklarla dolu bir adam. Kaldi ki o full oynadi denilen sezonların birinde ligde 10 mac kaçırmış.
Sakat olmasindan baska adam bizi takmiyor dokttor 2 hafta sonra oynayarsin dedigi halde bazen daha granti olsun diye 3 veya 4 hafta oynamiyor .Bunada kimsenin sesi cikmiyor

1595963017061.webp

1595963036589.webp

Emre 🌈 (@bikeredeyanil) adlı kişiye göz at: https://twitter.com/bikeredeyanil?s=09

Geçen ugur bu oguzhan kapilar falan yayin yapiyordu. Bu eleman belhandanin galatasaray da oynayan en istikrarlı adam oldugunu iddia etti. İsin garibi kimse dr itiraz etmedi. Yayini dinledikten sonra vay bu belhanda ne topcuymus dedim.
Bu sahis Ali Samiyen icin " 7 tane ib... top oynamak istemis klup kurmus efsane falan degil" sozlerinin de sahibi.Diger liseli arkadaslarindanda ses seda cikmadi.Bu herife prim vermeyelim bence

Volkan B
Kaan.. Luyindama.. Marcao
Omar.. 6 no.. Mensah.. Caner
Emre K.. Falcao.. Arda

5 yabancılı kadro haha

riera müthiş bir bekti ya hucüm yeteneği süperdi,zekası ve pozisyon bilgisi sayesinde defansda da kendini baya geliştirmişti.
bunuda buraya bırakam :)

Yanlış hatırlamıyorsam Liverpool’dayken sol açık oynuyordu.
Ordada takip ediyordum, adamlarda kadife gibi ayakları olan topçular vardı derdim.
Parçalıyla izlemekten keyif aldığımız bi abimizdi.Ayrıca çok karakterliydi , iz bıraktı camiamızda.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu sahis Ali Samiyen icin " 7 tane ib... top oynamak istemis klup kurmus efsane falan degil" sozlerinin de sahibi.Diger liseli arkadaslarindanda ses seda cikmadi.Bu herife prim vermeyelim bence

Nerede dedi ? Benim cok tuttuğum yok zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt