- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
kollarım da ısılık oldu reco dayı,dün mınnak parmagımı tasa carptıydım o da mosmorvah vah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kollarım da ısılık oldu reco dayı,dün mınnak parmagımı tasa carptıydım o da mosmorvah vah
bartug 6 numara zaten ama 8 de oynar,scarpa 10 numaraBen kaanı aldığımızı düşünüyorum ama 20 numaraya harmanız bartuğ bizim evladımız olsada bu gözler Brezilyalı bir yetenek istiyor gustavo scarpa gibi
MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
gökhan degirmenciyi alalım kaleyeilk 11'de 8 yabanci olabilecekken bizim kaleci ve defansta 5 yabanci kullanmamiz cok mantiksiz
bazi maclarda öyle oynayabiliriz ama mutlaka türk stoper, türk bek lazim ve bu isimler semih, tasdemir ve özbayrakli olamaz
Ben cümleni yanlış anlamışım kusura bakmabartug 6 numara zaten ama 8 de oynar,scarpa 10 numara
vah vah
kaanı alalım ama yanında luyindama oynasın sırf solak ve ayağı iyi diye kalmasın
-------------------muslera-------------------------
nazım&b.kapacak boss kaan saracchi
-------------i.diallo bellegarde--------------------
bukari----------de la cruz-------emre kılınç------
------------------samatta------------------------
samatta şart değil ama o profilde bir forvet fişek gibi olacak dzyuba gibi kazmalar değil,şu kadro kurulsa eze eze şampiyon oluruz gayet atletik ve koşan basan bir ekip olur..
şimdi gördüm thy river plate e forma sponsoru olmuş yardımcı olsunlar nef gibi de la cruz gelsin yada bizde onlara falcaoyu verelim..
@google translateanlamayalım diye çeviri yapmış
Nazar degmis sanakollarım da ısılık oldu reco dayı,dün mınnak parmagımı tasa carptıydım o da mosmor![]()
HeeNazar degmis sana
bazen ınsanlar hakettigi degeri goremez murhanımseri-lemina-nzonziyi aldigimizda 60 milyonluk orta saha kiralamistik piyasa degeri olarak.
simdi bu 3ünün degeri:
nzonzi 11
seri 9,5
lemina 10,5
nzonzi 7'ye, diger ikisi 5-6ya düsecektir
gökhan gönül ve caneri biz alsak semih,arda,emrec,ogulcan transferlerinden daha mantikli olur
bu 2 yasli oyuncu bile bizim evlat cöplerden daha iyidir
küme düsen takimlarin oyunculari alacaklarina karsilik bonservisini aldi diye 3-4 senelik kontratlar verdik.çok net şampyonlukda bir adım öne geçeriz.Arda konusu biraz farklı bir durum.Ben gelirsede çok kötü olur demiyorum..Kaan ayhanıda alır başka hiçbir yerliyle uğraşmam.
emre k,emre a,arda,gökhan,caner,kaan ve diğer gençler..
bu adamlarla ligde çok ciddi psikolojik üstünlüğüde ele geçirirsin.
Gökhan gönül şu ligde yaşına rağmen futbol zekasıyla fark yaratıyor.Futbol zekası üst düzey oyuncu şu ligde yaşı ne olursa olsun kensinede iyi bakıyorsa her zaman iş yapıyor.Örnek atiba..