Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilk 11'de 8 yabanci olabilecekken bizim kaleci ve defansta 5 yabanci kullanmamiz cok mantiksiz

bazi maclarda öyle oynayabiliriz ama mutlaka türk stoper, türk bek lazim ve bu isimler semih, tasdemir ve özbayrakli olamaz

ilk 11'de 8 yabanci olabilecekken bizim kaleci ve defansta 5 yabanci kullanmamiz cok mantiksiz

bazi maclarda öyle oynayabiliriz ama mutlaka türk stoper, türk bek lazim ve bu isimler semih, tasdemir ve özbayrakli olamaz
gökhan degirmenciyi alalım kaleye

kaanı alalım ama yanında luyindama oynasın sırf solak ve ayağı iyi diye kalmasın

-------------------muslera-------------------------
nazım&b.kapacak boss kaan saracchi
-------------i.diallo bellegarde--------------------
bukari----------de la cruz-------emre kılınç------
------------------samatta------------------------
samatta şart değil ama o profilde bir forvet fişek gibi olacak dzyuba gibi kazmalar değil,şu kadro kurulsa eze eze şampiyon oluruz gayet atletik ve koşan basan bir ekip olur..
şimdi gördüm thy river plate e forma sponsoru olmuş yardımcı olsunlar nef gibi de la cruz gelsin yada bizde onlara falcaoyu verelim..

orta sahadaki üç ismi ve bukariyi isim olarak biliyorum ama kalitelerini, özellikleri falan hiç bilmiyorum.
O yüzden isimleri bir kenarıya koyarsak Şu ana kadar forumda gördüğüm en iyi planlama.
Caneri bile koyup kanatda emrenin yerine daha fark yaratacak, bire birde daha etkili bir oyuncu alınabilir.

orta saha ve forvet hattı kaliteli fark yaratacak isimlerden oluşursa sangare falan çok rahat götürür sağ beki..
Burak kapacakda iyi bir seçim..

20200728_184128.webp

şu an uyuyana kadar isminde bi film actım.nicole kidmanın poposu cıktı karsıma.iyi geceler babyler

seri-lemina-nzonziyi aldigimizda 60 milyonluk orta saha kiralamistik piyasa degeri olarak.

simdi bu 3ünün degeri:

nzonzi 11
seri 9,5
lemina 10,5

nzonzi 7'ye, diger ikisi 5-6ya düsecektir

seri-lemina-nzonziyi aldigimizda 60 milyonluk orta saha kiralamistik piyasa degeri olarak.

simdi bu 3ünün degeri:

nzonzi 11
seri 9,5
lemina 10,5

nzonzi 7'ye, diger ikisi 5-6ya düsecektir
bazen ınsanlar hakettigi degeri goremez murhanım

gökhan gönül ve caneri biz alsak semih,arda,emrec,ogulcan transferlerinden daha mantikli olur
bu 2 yasli oyuncu bile bizim evlat cöplerden daha iyidir

çok net şampyonlukda bir adım öne geçeriz.Arda konusu biraz farklı bir durum.Ben gelirsede çok kötü olur demiyorum..Kaan ayhanıda alır başka hiçbir yerliyle uğraşmam.
emre k,emre a,arda,gökhan,caner,kaan ve diğer gençler..
bu adamlarla ligde çok ciddi psikolojik üstünlüğüde ele geçirirsin.
Gökhan gönül şu ligde yaşına rağmen futbol zekasıyla fark yaratıyor.Futbol zekası üst düzey oyuncu şu ligde yaşı ne olursa olsun kensinede iyi bakıyorsa her zaman iş yapıyor.Örnek atiba..

çok net şampyonlukda bir adım öne geçeriz.Arda konusu biraz farklı bir durum.Ben gelirsede çok kötü olur demiyorum..Kaan ayhanıda alır başka hiçbir yerliyle uğraşmam.
emre k,emre a,arda,gökhan,caner,kaan ve diğer gençler..
bu adamlarla ligde çok ciddi psikolojik üstünlüğüde ele geçirirsin.
Gökhan gönül şu ligde yaşına rağmen futbol zekasıyla fark yaratıyor.Futbol zekası üst düzey oyuncu şu ligde yaşı ne olursa olsun kensinede iyi bakıyorsa her zaman iş yapıyor.Örnek atiba..
küme düsen takimlarin oyunculari alacaklarina karsilik bonservisini aldi diye 3-4 senelik kontratlar verdik.

yani yerli kalitemiz inanilmaz kötü. süper lig'de ilk 11 oynar diyecegin bir akbaba var o da sakatlanmazsa

diger oyuncular siradan anadolu kulüplerinin en fazla iyi oyuncusu olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt