Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adam kabul etse bile , her türlü resmiyete dökülene kadar almanya'ya dönmek zorundaydı , kulübüyle olduğu sürece de antrenmanlara çıkmak zorunda. burdan nasıl kötü bir anlam çıkartıyorsunuz , şaşırtıcı

Ben sadece yaklaşık bir haftadır bu maaşla ilgili çıkan ve ''Fenere mi Galatasaray'a mı ?'' şeklinde haberlerden böyle bir izlenim aldım yoksa Kaan'ın gelmesini en çok isteyenlerdenim. Yabancı sınırı gelmesiyle beraber menajerler yerliye olan ihtiyacı kullanarak türlü oyunlar yapabilir bu gayet doğal. Böyle bir şey varsa umarım normal bir maaşla ikna edebiliriz.

Lemina, Bodrum'a geçti; Galatasaray'ı bekliyor
Türkiye'den ayrılmayan Mario Lemina, ailesiyle tatil için Bodrum'da eğleniyor.

29/07/2020 Çarşamba

Kiralık sözleşmesi sona eren Mario Lemina, "Bu hikaye burada bitmedi. İyi gün de olsa, kötü gün de olsa, bu takımın formasını bir kez bile giyebildiğim için onurlu ve gururluyum" mesajını yazmıştı.

Türkiye'den ayrılmayan Mario Lemina, ailesiyle tatil için Bodrum'a geçti. Galatasaray'da kalmak isteyen Gabonlu futbolcu, sarı-kırmızılı kulübün kararını bekliyor. 1 yıllığına kiralanan oyuncu sakatlıkların ardından son haftalarda da takımını yalnız bırakmıştı

26 yaşındaki Mario René Junior Lemina bu sezon Galatasaray'da toplam 28 maça çıkarken 1 gol kaydetti

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

falcao gibi bi adam 4-5 milyon alir tabi.bunda sorun yok.3 ay falcaoun götunu beklediniz aglaya aglaya.hazir olmadan maclara cikti sakatlandi,pandemi girdi araya,fiziksel olarak iyi donemedi ve muhtemelen sakatlanirim korkusuyla kendini az sakındı.sizde üzülüp gitmesi daha iyi diyosunuz bu durumda,buna tamam.ama ucretinde indirime gidip kalirsa herkes kabul eder herhalde.benim merak ettigim ilk 11lere diagne yazilyo.diagneyi tekmet tokat gönderme hevesindeydiniz gecen yaz falcao icin.bu ne yüzsüzlük...futbolcularin degerini dusurme yarisindan vazgecip,ergenligi bi kenara atin artik.o ilk 11e yazmadığınız falcaonun su berbat durumda bile gol ortalaması cok iyi,bi o kadar da konsantre kaybından gol yapamadi.yani bana tuhaf geliyo.her donem genc kizlar gibi atli prens bekliyosunuz,futbolcularin durumunu dogru gözlemlemeden degersiz esyalar gibi davraniyosunuz onlara.bu ne sacmaliktir,mide bulandırıcı.falcao seneye kalip sampiyon yapsa salyalar akitacak,gitmesin diyeceksiniz.bu ani değişimlerde biteviye kufur edesim geliyo taraftara.bi dik durun ya

Son düzenleme:
Ben sadece yaklaşık bir haftadır bu maaşla ilgili çıkan ve ''Fenere mi Galatasaray'a mı ?'' şeklinde haberlerden böyle bir izlenim aldım yoksa Kaan'ın gelmesini en çok isteyenlerdenim. Yabancı sınırı gelmesiyle beraber menajerler yerliye olan ihtiyacı kullanarak türlü oyunlar yapabilir bu gayet doğal. Böyle bir şey varsa umarım normal bir maaşla ikna edebiliriz.

forumun geneli için söylüyorum zaten , çok anlamsız her konuda karamsarız. 2 senedir şampiyon olan ve son dönemleri karla kapatan takımın forumundayız şuan.

basındaki haberlere bu kadar aldırış etmemek lazım , nihayetinde tasmalarının kimlerin elinde olduğu belli.

Belhandayi simdi satmak zorundayiz.seneye sozlemesi bitiyo zaten.feghouli de oncelik olarak elden cikarilmali.marcao ve luyindama dokunulmazligi olan kisiler su an takimda.simdi satılamaz.takimin saglam yerini de bok etmeye gerek yok

48 saat icinde belli olur, Kaan gelir mi gelmez mi.

Ama gelecegini sanmiyorum. Cunku kart isleri var, sozlesme imzalanacak, Ulkeye gelecek daha.

Simdiden gelmesi lazimdi

transferi üzerinden yanlış anlaşılan bir durum var. galatasaray kulübü için 2,5 milyon euro çıkış maddesini ödemek sorun değil, yarım günlük iş.
kaan buraya gelmeyi kabul etmedikten sonra parayı yatırsak ne olur?
oyuncu ne maaş istiyor, biz ne verebiliyoruz? verilen maaşın üstüne %60 vergiyi de koymayı unutmayın. 1,5 milyon euro maaş verdiğimizde 900 bin euro da vergisi olacaktır.
bizim as stoperlerimiz vergiler dadil toplam 2,5 milyon euro almıyor.
yani sorun bonservisi ödemek değil, maaş konusunda anlaşabilmek.
ayrıca getirilen yabancı sınırı muhtemelen bir yıl daha ertelenecek. belki hesap kitap değişecek, o yüzden 31 gecesine kadar sabırla bekleyelim.

(bkz: 2020-2021 sezonu yaz transfer dönemi)
29 Temmuz 2020 10:16 ~ 10:19 · gurrpegi
Pardon da kulübünde kalsa 300bin Euro maaş alacak birisi 1 milyon euronun nesini beğenmez?
Belli ki başka teklif yok Bundesliga'da, kaldı fener yada bize.

Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fc Basel Italyan on numarasi Samuel Campo

Beranda dan sonra ilac gibi gelir

Piyasa degeri suan 1.6m euro

"Galatasaray Bernard Mensah'ı istiyor. Kayserispor Mensah için Galatasaray'dan bonservis olarak Atlético Madrid'e olan 3.8m €'luk borcu ödemelerini talep etti. Galatasaray bu nedenle şimdilik beklemeye geçti." Ghanasoccernet.com

Kadrosuna bir golcü katmak isteyen Fenerbahçe, Bristol City’nin 27 yaşındaki forveti Famara Diedhiou için görüşmelere başladı.

"Galatasaray Bernard Mensah'ı istiyor. Kayserispor Mensah için Galatasaray'dan bonservis olarak Atlético Madrid'e olan 3.8m €'luk borcu ödemelerini talep etti. Galatasaray bu nedenle şimdilik beklemeye geçti." Ghanasoccernet.com

Yuh artık. Bu adamı 3,6'ya aldılar. Nasıl 3,8 borç oluyor. Yalan. Hiç ödeme yapmadılar sanki.

PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt