Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.059
- 3.683
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1- 3lü oynamanın avantajı zaten topun olduğu her bölgede sayısal üstünlük kurmak, 2 merkezle alakası yok. en cok gol atan takım atalanta da 3lü oynuyorHerkes 3 lü savunma yazıyor oldum olası hiç sevmediğim bir sistem
1 bizim geride değil ilerde kalabalık olmamız lazım illa bir bölge kalabalık tutulacaksa ortasaha merkez olmalı
2 kaani alıp üç ismi güzel yaziyosunuz ama sisteminiz buysa ona göre yedeklerde iyi olmalı(stoper yedekleri)
3 bu sistemde kanat beklere çok yük biner saracchi uygun olabilir ama o olmazsa kim yedekler mesela ve sag bek zaten meçhul
4 marcao yada luyindama bu adamlardan biri mutlaka satılacak transfer yapacak para bunlardan gelecek sistem yine tıkandı(sakın maicon demeyin niye gitti onu hatırlayin sadece)
Yani sonuç olarak 3 lü sistem pek mantıklı değil bize adam yiyen önlibero lazım gerektiğinde stoperlerin bile arasına girer zaten,ortasaha merkez kalabalık tutulmalı ve kaliteli oyunculardan kurulu olması ve en az bir hızlı akıp giden kanat şart..
3 stoper koyup önüne seri mensah ikilisini koyanlar var merkez yol geçen hanı olur...
Falcao gider, üstünede diagneyi maaşınıda ödeyip gönderip sezona forvet siz gireriz. Güzel planlama.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Luyindama gidip Kaan-Marcao-Donk(Mecburen)-Emin şeklinde bir defans yapsak kurtarır galiba. Luyindama'dan gelecek parayı hiç ederiz biz gerçi ama olsun.Luyindama giderse yeri dolarmi merak ediyorum yada Semih veya Ahmet mi monte edilir
Luyindama gidip Kaan-Marcao-Donk(Mecburen)-Emin şeklinde bir defans yapsak kurtarır galiba. Luyindama'dan gelecek parayı hiç ederiz biz gerçi ama olsun.
Cédric Kipré alınmalı.Kulübü 3-4 milyon euro bonservis istiyo diye haberler vardı..Luyindama giderse yeri dolarmi merak ediyorum yada Semih veya Ahmet mi monte edilir
Cédric Kipré alınmalı.Kulübü 3-4 milyon euro bonservis istiyo diye haberler vardı..
Kaan'ı ben sadece Milli takımın maçlarında izledim hep sağ bek ve orta sahada iyiydi.Kulüp maçlarını izlemedim defansta nasıl oynamış bilmem.İnşallah şu sınır meselesi 1-2 yıl daha ertelenir..güzel öneri ama yerli olmali gibi sanki Kaan sart oraya sinir gelirse
Albayrak verir illa önce satıp sonra almamıza gerek yokCepten para verip alacaklarını sanmıyorum. 2 gün kaldı şurda
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi