Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luyindama 15 milyon + 10% bir sonraki satistan pay altinda satilirsa Bu gezegeni yakarim

Herkes 3 lü savunma yazıyor oldum olası hiç sevmediğim bir sistem
1 bizim geride değil ilerde kalabalık olmamız lazım illa bir bölge kalabalık tutulacaksa ortasaha merkez olmalı
2 kaani alıp üç ismi güzel yaziyosunuz ama sisteminiz buysa ona göre yedeklerde iyi olmalı(stoper yedekleri)
3 bu sistemde kanat beklere çok yük biner saracchi uygun olabilir ama o olmazsa kim yedekler mesela ve sag bek zaten meçhul
4 marcao yada luyindama bu adamlardan biri mutlaka satılacak transfer yapacak para bunlardan gelecek sistem yine tıkandı(sakın maicon demeyin niye gitti onu hatırlayin sadece)
Yani sonuç olarak 3 lü sistem pek mantıklı değil bize adam yiyen önlibero lazım gerektiğinde stoperlerin bile arasına girer zaten,ortasaha merkez kalabalık tutulmalı ve kaliteli oyunculardan kurulu olması ve en az bir hızlı akıp giden kanat şart..
3 stoper koyup önüne seri mensah ikilisini koyanlar var merkez yol geçen hanı olur...
1- 3lü oynamanın avantajı zaten topun olduğu her bölgede sayısal üstünlük kurmak, 2 merkezle alakası yok. en cok gol atan takım atalanta da 3lü oynuyor
2- haklısın zaten tüm sene 3lü oynayacak kadro derinliği yok, hepsi fitse oynansın istiyoruz, eksik varken pekala 4lü dönülebilir
3- omat gayet tempolu
4- belhanda feghouli kazması satılrsa ona gerek kalmayabilir
5- mensahın yanına seri değil de mendy gelirse sistem gayet güzel işler

luyindamanın gidicegini düşünüyorum hatta marcao da gidebilir ikisinden şöyle 30 m euroluk gelir gelirse çok iyi olabilir

güzel öneri ama yerli olmali gibi sanki Kaan sart oraya sinir gelirse
Kaan'ı ben sadece Milli takımın maçlarında izledim hep sağ bek ve orta sahada iyiydi.Kulüp maçlarını izlemedim defansta nasıl oynamış bilmem.İnşallah şu sınır meselesi 1-2 yıl daha ertelenir..

Luyindama kalmali. Marcaou satsinlar. Luyindama sakatlikdan döndü diye degeri cok asiri yüksek'de degildir herhalde.

Novak'ı Fenerbahçe alacağına ilişkin haberler çıktığına göre Caner Erkin'i ya biz ya da Başakşehir alır.
Artık pahalı oyuncular ve yıllık ücreti çok olan transfer dönemi bitti. Bu sene sanırım yabancı transferler bile süper lig'en olacak. Bunun da bir avanatajı ligi bilen, uyum sorunu yaşamayacak olmaları.

Çapraz bağ sakatlık dönüşü ne olacağı belli olmayan adamdan eğer 20-15 arası bir rakam alırsak efsane olur. Gitsin istemem ama güzel teklif bence. 20'ye satsak 1 yılda 12 milyon kar efsane rakam bizim için.

galatasaray kaan ayhan ile her konuda anlaşmaya vardı. milli futbolcu galatasaray'dan senelik olarak 1 milyon euro kazanacak. serbest kalma bedeli önümüzdeki günlerde ödenecek olan kaan ayhan ile 4 yıllık resmi sözleşme imzalanacak. (ht spor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt