Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.322
- 7.188
- 2.358
Sadece videolardan Hlozek diye birini izledim az önce. Muazzam duruyor eleman.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşin içine siyaset gireli çok oldu.5 büyük takim derhal ligden cekilecegini aciklamali ve 18 takimla yabanci siniri olmadan devam edilmeli
ligi 20 takıma çıkarmaya kimse bişey demiyor 1 sezon öncesinden açıklarsın yaparsın ama oyun bitmişken kural değiştirmek sporun ruhuna aykırıdır. bi delik bi defa açılırsa geçen çok olur ligin meşruluğu kalmıyor bu şekilde.valla kim ne derse desin bu yeni sistemi mantıklı gecirirsek çok sey kazaniriz.En basitinden yoğun tempo olacagindan forma şansı bulamayacak gençler mutlaka forma giyer ve burda bir çok renktasimizin övdüğü süleyman lus atalaya gibi gencleri izleme.firsati buluruz. En basitinden bu genclerden 2 tanesini monte edebilirsek 11 e çok kazançlı oluruz.Olaya bu yönden bakiyorum.
Ben bu takım artırımına karşı değilim.
bakkal yönetilir gibi türk futbolunun yönetilmesine tepki gösteriliyor. lig bitmiş küme düşme kaldırılsın sebep ne, oldu ozaman şampiyonluk da kaldırılsın. tamamen profesyonellikten uzak 3.dünya ülkesi davranışı bu. ülkemize yakışmıyorNiye bu kadar tepki gösteriliyor bende anlamıyorum
Biraz prim kasıyor gibi ama hayırlısıBenim gördüğüm kadarıyla boşları yok.
Takım artırımının zamanı bu olmamalı.Ben bu takım artırımına karşı değilim.